Seuraa

Petra Marjamäki

Myyntiassistentti, LKV
Puh. 0503161410

Tervehdys!

Asiakkaan tyytyväisyys on minulle erittäin tärkeä asia ja haluan aidosti auttaa sinua ja perhettäsi uuden kodin ostamiseen sekä nykyisen asunnon myyntiin liittyvissä asioissa.

Suhtaudun työhöni suurella intohimolla ja tarvittavalla vakavuudella, sillä olemmehan elämän isoimpien päätösten ja tärkeimmän, eli kodin asialla. Helposti lähestyttävän, ahkeran ja tarkan luonteeni ansiosta yhteistyö sujuu kanssani luontevasti ja luotettavasti.

Ole yhteydessä ja sovitaan tapaaminen!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Kiinteistönvälittäjä piti tiiviisti yhteyttä ja hänet sai kiinni nopeallakin aikataululla.""

Myyjä

""Palvelu oli loistavaa ja kaikki onnistui juuri niinkuin pitikin.""

Ostaja

""Välittäjällämme Petra Marjamäellä oli heti ensitapaamisesta alkaen positiivinen asenne asuntoomme ja sen myyntimahdollisuuksiin. Sama ote säilyi koko esittelyjakson ajan aina varsinaiseen kaupantekoon asti.""

Myyjä

""·Petra Marjamäki teki todella ammattitaitoista työtä asuntoni suhteen. Voittava tarjous tuli 2 päivää myynnin julkistamisen jälkeen ja asunto myytiin viikossa. Iso littipeukku ja titaaninen suositus!""

Myyjä

""·Kiinteistönvälittäjä otti meidät huomioon ja kuunteli toiveita, sekä sanoi suoraan omat näkemyksensä ja ideansa. Yhteistyö toimi täydellisesti. Välittää asiakkaistaan aidosti.""

Myyjä