Seuraa

Petra Linkohaka

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Puh. 0503896807

Olen toiminut myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä yli 30 vuoden ajan. Kokemus, asiakaspalvelu ja ongelmanratkaisu ovatkin vahvuuksiani. Nautin erilaisten ihmisten parissa työskentelystä ja parasta työssäni on, kun juuri oikeat ihmiset löytävät sen juuri oikean kodin.

Työni kulmakivenä on luottamus, tahdon aina olla luottamuksen arvoinen. Mielestäni asiakastyytyväisyys syntyy luottamusta rakentamalla ja toiveisiin sekä odotuksiin vastaamalla. Luonteeltani olen periksiantamaton ja tehokas, vien kaupan kuin kaupan maaliin asti. Teen työtäni pilke silmäkulmassa ja hyvällä sykkeellä.

Vapaa-ajallani mökkeilen ja matkustelen. Pidän sisustamisesta ja pihanhoidosta, voipa minulta saada muutaman vinkin asunnon myyntistailaukseen tai uuden kodin sisustamiseen.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Erinomainen välittäjä, ammattitaitoinen, miellyttävä ja rehti. Alusta lähtien tuntui, että asuntokauppa on osaavissa käsissä. Hyvät neuvottelutaidot!""

Myyjä

""Kaikki sujui erittäin jouhevasti ja hinnoittelu osui kohilleen.""

Myyjä

""Kaikki toimi alusta loppuun todella hyvin. Meitä kohdeltiin asiallisesti ja iloisesti kautta linjan. Pystyimme luottamaan kiinteistönvälittäjään.""

Myyjä

""Olemme erittäin tyytyväisiä koko asunnonmyyntiprosessiin. Välittäjämme Petra hoiti kaiken tehokkaasti, huolellisesti ja meidät huomioiden. Tuli heti tunne, että homma on hyvissä käsissä eikä tarvinnut itse huolehtia mistään. Homma hoitui hienosti alusta loppuun ja välittäjä panosti hommaan selkeästi. Saimme kaupoista hyvän hinnan ja kotimme sai hyvät uudet omistajat. Kiitos <3.""

Myyjä

""Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Välittäjä piti hyvin yhteyttä, oli luottavainen olo koko ajan ja olemme todella tyytyväisiä saamaamme palveluun.""

Myyjä

""Välittäjä erittäin helposti lähestyttävä, rauhallinen ja miellyttävä tapa keskustella ja samalla tehokas ja aikaansaava. Olimme hyvin selvillä kotimme myyntiin liittyvissä asioissa koko prosessin ajan, viestejä ja puheluita tuli tapahtumista juuri kuten toivoimmekin. Suosittelemme välittäjäämme Petraa kyllä muillekin. Iso kiitos hienosti hoidetusta työstä!""

Myyjä

""Petra piti minut kokoajan ajantasalla myynnin ja kaupan etenemisestä soittamalla. Tunsin, että hän haluaa palvella asiakasta mahdollisimman hyvin.""

Myyjä

""Yhteistyö ja kaupanteko sujui vaivatta ja ongelmitta.""

Ostaja

""Yhteydenpito oli vaivatonta ja asiat hoituivat.""

Ostaja

""Palvelu oli toimivaa, ystävällistä ja tilanteeni ymmärtävää.""

Myyjä

""Kiitos tuhannesti kun olit niin hyvin yhteyksissä ja hoidit myynnin mallikkaasti maaliin!! ❤""

Myyjä

""Meillä oli aivan huippua ja asiantuntevaa palvelua ilman ennakkoluuloja.""

Ostaja

""Asunnon oston eri vaiheissa sain hyvää palvelua. Välittäjän tavoitti nopeasti puhelimitse ja sähköpostitse ja hän piti hyvin yhteyttä minuun.""

Ostaja