Seuraa

Nina Nurminen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV
Puh. 0452669722

Olen toiminut viimeiset 11 vuotta kiinteistönvälittäjänä. Olen suorittanut viime vuonna puolitoista vuotta kestävän ylempi kiinteistönvälittäjä -tutkinnon. Olen aina rakastanut myyntityötä, asiakkaiden palvelemista ja asiantuntijuuteni sekä ammattitaitoni jakamista. Olen kokenut, periksiantamaton ja tehokas kiinteistövälitysalan rautainen ammattilainen. Myyn kodit yksiöstä omakotitaloon sekä tontista vapaa-ajan kohteeseen! Myös uudiskohteet ovat lähellä sydäntäni. Olen tottunut liikkuvaan elämäntyyliin, olen joustava ja sopeudun helposti erilaisiin tilanteisiin. Annan aina kaikkeni, jotta asiakas on tyytyväinen.

Asiakkaani ja läheiseni kuvailevat minua helposti lähestyttäväksi ja luottamusta herättäväksi. Olen ystävällinen ja aurinkoinen, eikä minulta huumorintajuakaan puutu. Minut on palkittu vuosien varrella monesti myyntisaavutuksistani. Ennen kiinteistönvälittäjän uraa toimin pitkään asiakaspalvelussa. 21-vuotiaana aloitin yrittäjänä, jonka jälkeen työskentelin vuosikymmenen ajan ammatinopettajana ja kansainvälisyyskoordinaattorina.

Haluan luoda inhimillisiä kohtaamisia suurella sydämellä. Haluan taata asiakkailleni ylivertaisen asiakaskokemuksen, tuottaa asiakkailleni hyötyä eli parhaan hinnan ja nopeat kaupat. Uskon, että näiden ominaisuuksieni vuoksi olisin erinomainen valinta myymään juuri sinun kotiasi.

Vapaa-ajallani harrastan liikuntaa monessa muodossa. Intohimoni on matkustelu, erityisesti Espanja ja Aasian maat ovat lähellä sydäntäni. Olen asunut ulkomailla useita vuosia, palvelen siis myös erittäin mielelläni englannin kielellä.

Ota yhteyttä minuun, niin tehdään kodinvaihtohaaveistasi totta!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), englanti, ruotsi, saksa

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Nina Nurminen on myynyt kaksi asuntoani. Myyjänä minua on miellyttänyt hänen nopea tietämys vallitsevasta markkinahinnasta ja erityisesti omakotitaloni myynnin aikana ohjeet ja vinkit, mitä kohteen myynnin kannalta tulee huomioida mm. sisustus ja muut yksityiskohdat. Lopputulokseen olen ollut todella tyytyväinen ja helpottunut asioiden helppoudesta."

Myyjä

"Asiantuntevaa ja ystävällistä asiakkaan kohtaamista."

Ostaja

"Työkseni toimin rakennusalalla. Myynti, markkinat, hinnan määritys sekä markkinointi eivät ole ydinosaamistani. Onnekseni ja kokemuksiini perustuen, osaava myyjä, Nina, hallinnut todella hyvin. Ja se mikä minua erityisesti miellyttää on se, että olen saanut kaikista Ninan myyvistä kohteista paremman hinnan kuin olen itse aluksi ajatellut."

Myyjä

"Miellyttävää aktiivista ja tuloksellista työtä. Ammattitaito vakuutti. Kommunikointi ja tiedottaminen selkeää, aktiivista ja erittäin miellyttävää, ei jäänyt asioita epäselväksi missään vaiheessa."

Myyjä

"Erittäin hyvin hiotut järjestelmät ja huolellinen palvelukokonaisuus. Esimerkkisi valokuvauksen ohje-esite oli erittäin hyvää lisäarvoa jopa paljon asuntoja myyneelle henkilölle. Olen oikein tyytyväinen!"

Myyjä

"Ihana välittäjä, kiitos Nina!"

Ostaja

"Kaikki meni nappiin ja asunto myytiin tehokkaasti!"

Myyjä