Seuraa

Henri Nykänen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
Puh. 0505132921

Omaan yli 10 vuoden kokemuksen asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Erityisesti kiinteistöala on intohimoni ja LKV-tutkinnon suoritin vuonna 2016. Olenkin toiminut apuna jo satojen asiakkaiden kodinvaihdossa. Kiinteistönvälittäjänä parhaita hetkiäni ovat asiakkaan aito kohtaaminen ja juuri hänelle sen oikean ratkaisun löytäminen.

Vahvuuksiani ovat asiakaspalvelu, analyyttisyys ja ratkaisukeskeisyys. Toimin aina asiakkaideni edun mukaisesti ja pyrin ottamaan asiakkaiden tarpeet kokonaisvaltaisesti huomioon. Saan kiitosta asiantuntevasta ja ammattimaisesta tavastani toimia. Luottamuksen rakentaminen ja luottamuksen arvoisena pysyminen on ykkösprioriteettini välittäjänä. Ilman luottamusta tätä työtä ei voi tehdä.

Mikäli kaipaat apua kotisi myyntiin, uuden ostamiseen tai yleisesti asuntokauppaprosessiin liittyen, voit soittaa tai jättää minulle yhteydenottopyynnön, jolloin otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Asunto-osakkeet, kiinteistöt ja uudiskohteet.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Kiinteistövälittäjän toiminta oli ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä. Hänen toiminnassaan kuvastui rehellinen ote.""

Myyjä

""Välitystehtävään valittu henkilö paneutui työhönsä suurella huolellisuudella ja koki asiakasvastuunsa todella tärkeäksi. Henri antoi koko ajan palautettu otetuista kontakteista ja keskusteli myyjien kanssa tilanteen edistymisestä""

Myyjä

""Saatiin yksilöllistä palvelua ja käytiin hienoja keskusteluja matkan varrella. Jäi sellainen olo, että asuntoamme myytiin oikeasti, eikä kohteemme ollut vain pelkkä toimeksianto. Erityiskiitos Henrille, hän on alan ammattilainen ja hoitaa asiakassuhteen ihailtavasti"."

Myyjä

""Olen tehnyt puolen vuoden aikana osakehuoneiston ja kiinteistön kaupat. Molemmilla kerroilla myynti on onnistunut erittäin hyvin. Välittäjän hinta- ja kuntoarviot olivat kohdillaan. Molemmat myytiin parissa päivässä. Kaikki sujui hämmästyttävän helposti ja nopeasti ammattitaitoisen välittäjän kanssa.""

Myyjä

""Asuntokauppa on sujunut nopeasti ja hyvin. Vaikka mutkia oli matkassa, Henri piti hyvin langat käsissä ja kaikki kävi loppujen lopuksi hyvin"."

Myyjä

""Ammattitaitoinen, ystävällinen ja aktiivinen palvelu!""

Myyjä

""Hyvä asenne, asiakaslähtöisyys ja aktiivisuus. Helposti lähestyttävä ja palveluhenkinen.""

Ostaja

""Pelkkää positiivista sanottavaa. Omakotitalo oli myytynä kuukausi ilmoituksen julkaisusta. Yhteydenpito oli riittävää ja itsellä oli aikaa keskittyä muihin asioihin muutenkin haastavassa elämäntilanteessa. Myyntikuvat olivat myös tyylikkäät.""

Myyjä