Seuraa

Henna-Rosanna Savolainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Puh. 0406544802

Kauniit kodit ovat ne, mitä välitän, mutta asiakkaat ovat ne, joista välitän.

Olen reipas, avoin ja suoraselkäinen välittäjä. Nuoresta iästäni huolimatta työkokemusta on takana jo reilut kymmenen vuotta, josta suurin osa on ollut asiakaspalvelutyötä ja noin puolet siitä olen toiminut kiinteistönvälittäjänä. Ihmisistä aidosti kiinnostuminen, välittömyys ja auttamisen halu ovatkin vahvuuksiani. Myyntihenkisyys, periksiantamattomuus ja halu kehittää itseäni kulkee minulla veressä. Koen olevani parhaimmillani tässä työssä.

Yksi tärkeä osa elämääni on visuaaliset kokemukset, niin taide, sisustaminen kuin arkkitehtuurikin. Mielestäni jokainen koti on asukkaansa tärkein ja arvokkain taideteos. Arvostan kotiasi ja se välittyy myös muille.

Asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen sekä aktiivinen työnteko ja oikeanlainen hinnoittelu takaavat kaupan molempien osapuolten tyytyväisyyden sekä asunnon myynnin menestyksen. Olen myös kehittänyt itseäni työn ohessa, joten voin taata, että saat minulta hyvän ja ammattitaitoisen tietämyksen kotisi myyntiin ja kaupankäyntiin liittyvissä asioissa. Pystyn myös neuvomaan sinua vaatimuksiisi sopivan sijoitusasunnon suhteen ja autan sinua löytämään täydellisen sijoituskodin.

Toivon, että voin olla myös sinulle ja perheellesi avuksi kodin myyntiprosessissa sekä uuden, juuri omiin tarpeisiinne soveltuvan kodin tai sijoitusasunnon etsimisessä. Tyytyväisyytesi on minulle kaikki kaikessa ja saan siitä itsekin lisäenergiaa.

Ennen kaikkea luotettavaa palvelua enrgisellä asenteella!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Henna on kiva persoona & kuuntelee asiakasta. Teki kaupat nopeasti.""

Myyjä

""Henna kuuntelee asiakasta ja tekee asioita tehokkaasti eteenpäin. Sain kauppaan johtaneen tarjouksen jo ennen ensiesittelyä.""

Myyjä

""Hain omaa asuntoa melkein puoli vuotta ja tapasin tuona aikana monia välittäjiä. Pidän Henna-Rosannaa ammattitaitoisena ja luotettavana välittäjänä.""

Ostaja

""Pieni mutta pätevä""

Myyjä

"”Välittäjämme on innostunut ja todella mukava, helposti lähestyttävä. Hän toimi oma-aloitteisesti ja antoi tarvitsemamme tiedot, ja enemmänkin.”"

Ostaja

"”Asioiden sujuvuus. Palvelun ystävällisyys ja myyjien ammattitaito. Myös informointi pelasi hyvin. Loppuun asti kaikki sujui sovitun aikataulun mukaan.”"

Myyjä

"”Asiat hoidettiin mutkattomasti. Välittäjän kanssa oli helppo asioida ja hän tuntui asiantuntevalta.”"

Myyjä

""Kaikesta havaitsi, että välittäjä pyrki asiakkaan kannalta hyvään lopputulokseen.""

Myyjä

""Ammattitaito näkyi kaikissa pienissäkin yksityiskohdissa.""

Myyjä

""Suosittelinkin jo. Ystävällinen ja joustava välittäjä, palvelu sujuvaa, nopeat yhteydenotot. Välittäjä, joka auttoi käynnillään iäkkäitä asiakkaita iltamyöhällä. Kiitos!""

Myyjä

""Välittäjä oli täys kymppi, Henna-Rosanna. Miellyttävä, asiantunteva, reipas ja aktiivinen. Kaupat syntyivät.""

Myyjä

""Olimme ostamassa asuntoa, joten kokemuksemme on siltä osalta. Henna oli kyllä aivan super! Miellyttävä ja asiansa osaava ja auttoi paljon muissakin asioissa.""

Ostaja

""Asiat hoituivat sovitusti. Tietoa myynnin edistymisestä tuli kiitettävästi ja ajantasaisesti. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja kaiken lisäksi erittäin miellyttävä ja luotettava.""

Myyjä