Seuraa

Eva Palmroth

Myyntipäällikkö, LKV, Kaupanvahvistaja
Puh. 0443322511

Toimin valmentavana myyntipäällikkönä OP Kodissa Tampereella. Tärkein tehtäväni on valmentaa ja auttaa välittäjiämme onnistumaan työssään niin hyvin kuin mahdollista. Olen työskennellyt kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2006 ja esihenkilönä sekä kehitystehtävissä vuodesta 2012 asti, tunnen siis kiinteistönvälitysalan läpikotaisin. Työhöni kuuluu laadunvalvonta kiinteistönvälityksen prosessissa; haluan, että asiat tehdään kerralla oikein. Kiinteistönvälitys on loppujen lopuksi asiakaspalveluammatti, ja asiakaskokemus sekä asiakaslähtöisyys ovat minulle sydämen asioita.

Asiakkaiden tapaaminen ja heidän asumisen tarpeidensa ratkaiseminen parhaalla mahdollisella tavalla on työni suola. Olen hyvin ratkaisukeskeinen ja myyn faktoilla. Kun myyjä tietää, mitä on myymässä ja ostaja mitä on ostamassa, ollaan lähellä onnistuneita kauppoja. Koen suurta ammattiylpeyttä, kun olen onnistunut luomaan turvalliset ja vaivattomat asuntokaupat hyvän välitystavan mukaan.

Luottamuksen rakentaminen ja lupausten pitäminen on kiinteistönvälityksen peruspilari. Teen työtäni ihmisläheisesti ja luottamuksen arvoisesti. Erilaiset kodit ja asumisratkaisut ovat intohimoni. Olenkin onnekas, kun pääsen työssäni yhdistämään ammattitaitoni ja kiinnostuksen kohteeni.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.""

Asiakas

""Välittäjä oli erittäin osaava, avulias ja asiantunteva.""

Asiakas