Seuraa

Eeva Kakko

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Puh. 0400910340

Minulle myyntityö tarkoittaa intohimoa myynnin tekemiseen! Hyvän asiakaskokemuksen saavuttaminen antaa parhaimman hyödyn niin asunnon myyjälle kuin ostajallekin. Mottonani onkin "nopeat kaupat parhaaseen hintaan". Kiinteistövälittäjän työ sopii minulle, koska olen kuunteleva, tehokas, nopea ja tarkka.

Teen työtäni iloisella ihmisläheisellä vireellä ja omaan erittäin positiivien asenteen, siksi työskentely kanssani on helppoa ja mutkatonta. Nauru, hymyilevät kasvot ja välittömyys tekevät yhteistyöstä rentoa. Luottamus sekä sitoutuminen työhöni ovat avainsanat parhaisiin tuloksiin.

Kehitän itseäni seuraamalla kiinteistövälityksen uusimpia julkaisuja sekä osallistumalla alan koulutuksiin; tavoitteeni on olla alan vahva asiantuntija. Taustani ovat myynnissä ja yrittäjyydessä. Yrittäjän ammattitutkinto ja kokemus yrittäjyydestä näkyvätkin työssäni hinta-arvion tarkkuutena, ahkeruutena, tavoitteellisuutena ja periksiantamattomuutena.

Soita tai laita viestiä milloin tahansa, minulta saat varmasti parhaan hyödyn myynnistä tai ostamisesta!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli, Englanti, Ruotsi

Erityisosaaminen

Tampereen keskusta-alueen vanhat ja uudet osakehuoneistot ja lähialueiden pari-, rivi- ja omakotitalot. Vahva tuntemus keskusta-alueen sekä Pyynikin arvoasunnoista.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"”Ystävällinen ja paras palvelu.”"

Myyjä

"”Tehokas myyjä, kun kaupat tulivat nopeasti hyvään hintaan.”"

Myyjä

"”Nopeasti reagoitu ja hommat hoitui tarkasti, hyvin pidetty ajantasalla.”"

Myyjä