Seuraa

Miska Saarros

Myyntineuvottelija KiAT, IAT
Puh. 0504612381

Kuinka tarkeää Sinulle on se, että kotisi myyntiprosessi on paikallisen ja asiansa osaavan välittäjän hyppysissä - Paljasjalkaisena Heinolalaisena tunnen ja tiedän kaupungin kujat sekä ympäristöpitäjien mökkitiet kuin omat taskuni.

Olen toiminut vuosia kiinteistönvälitysalalla, kiinteistönvälityksen lainalaisuudet ovat tulleet erittäin tutuiksi. Minulle asiakkaan tyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää ja voit luottaa siihen, että asiasi hoituu sovitun mukaisesti. Olen äärimmäisen ratkaisukeskeinen, tavoitteeni on löytää kaikkia osapuolia tyydyttävä lopputulos, aina.

Autan mielelläni kaikenlaisissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa, soitto riittää!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Tiesitkö muuten, mitä kannattaa huomioida kun esimerkiksi kuolinpesä realisoi asunto- tai kiinteistöomaisuuttaan? Tai mitä vaikutuksia on vaikkapa sillä, jos kuolinpesän asunto-osakkeen tai kiinteistön arvo on määritetty enemmänkin arvailemalla kuin arvioimalla ammattilaisen toimesta?

Tiesitkö muuten, millä edellytyksillä saat ensiasuntoa ostaessasi varainsiirtoverovapauden? Tai vaikka miten kannattaa ensiasuntoa ostavan nuorehkon pariskunnan menetellä, jos mietteissä on myöhemmin lähitulevaisuudessa hankkia vielä toinen, mahdollisesti isompi asunto jossa on se lastenhuonekin?

Näihin kysymyksiin ja paljon muuhun saat vastauksen asiansa osaavalta asuntokaupan ammattilaiselta, ihan kysymättä!