OP Koti Suur-Savo Oy LKV | Juva

OP Koti Suur-Savo Oy LKV | Juva OP Koti Oy LKV

Tervetuloa Suur-Savon OP-Kiinteistökeskus Oy:n palvelusivuille.
Suur-Savon OP-Kiinteistökeskus Oy:n tehokas ja asiantunteva henkilökunta palvelee Sinua kaikissa kiinteistönvälitysasioissa.
Toimenkuvaamme kuuluu asuntojen, vapaa-ajankohteiden, tonttien, maa- ja metsätilojen sekä toimitilojen välitys. Palveluihimme kuuluu myös vuokravälitys sekä arvioiden ja kauppakirjojen laadinta.
Välittäjämme ovat kokeneita ammattilaisia ja lähes kaikilla on LKV-tutkinto.
Toimipaikkamme sijaitsevat Mikkelissä, Savonlinnassa, Pieksämäellä, Juvalla ja Mäntyharjulla. Toimialueeseemme kuuluu edellisten lisäksi Hirvensalmi, Pertunmaa, Kangasniemi, Puumala, Sulkava, Enonkoski ja Rantasalmi.
Ota yhteyttä, mietitään yhdessä Sinulle paras ratkaisu ja ryhdytään toimeen!
Muistathan, että voit sopia yksityisesittelyn Sinulle sopivaan aikaan mihin tahansa kohteeseemme!
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Piikkiläntie 3, 51900 Juva Puh: 010 255 2687
Yrityksen sivut

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Merkittävä osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin sen ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva asuntovälitysketju. Meidät tavoittaa noin 170 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin. OP Koti on Suomen vanhin kiinteistönvälitysketju, joka on osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Sinun kannaltasi se tarkoittaa, että saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen.

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti

Löydä inspiraatiota asumiseen