OP Koti Itä-Suomi Oy LKV | Joensuu

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV | Joensuu

Etsitkö kiinteistönvälittäjää Joensuusta tai Pohjois-Karjalan alueelta? OP Koti palvelee sinua kaikissa asunnon, kesämökin sekä metsätilan myyntiin tai ostamiseen liittyvissä asioissa. Kokeneet ja osaavat kiinteistönvälittäjämme Joensuussa, Lieksassa ja Nurmeksessa ovat avuksi unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Saat ison kiinteistönvälitysketjun kattavat palvelut sekä yli 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista.

Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet lukuisia onnistuneita asuntokauppoja Joensuussa, Lieksassa ja Nurmeksessa sekä ympäryskunnissa. Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme Pohjois-Karjalan maakunnan kuin omat taskumme. Tämä on olennaista, sillä asuntokaupat ja kiinteistönvälitys vaativat vankkaa ammattitaitoa.

Asuntojen välityksen lisäksi meillä on erikoisosaamista metsätilojen välitykseen ja kiinteistöarviointiin. OP Kodissa kotisi on luotettavan kiinteistönvälittäjän osaavissa käsissä. Ota yhteyttä - toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus. Yhteydenotto kiinteistönvälittäjään ei sido sinua mihinkään.

Osuuspankin omistaja-asiakkaana voit myös käyttää OP-bonuksiasi OP Kodin palkkioiden maksamiseen.

Olit sitten myymässä tai ostamassa, jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen. Kiinteistönvälitys Joensuussa, Lieksassa ja Nurmeksessa on taitolajimme!

OP Koti tuntee Joensuun. Tervetuloa yhteiselle matkalle kohti asuntokauppaa!

Yhteystiedot

Koskikatu 9, 80100 Joensuu

Puh: 010 258 8530

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Suurin osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva kiinteistönvälitysketju. Meidät tavoittaa yli 100 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asunto- ja kiinteistökauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme palvelut tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

Olemme osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut. Osuuspankin omistaja-asiakkaana hyödyt, sillä OP-bonuksia käytetään OP Kodin palkkioihin.

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV