OP Koti Janakkala Oy LKV

OP Koti Janakkala Oy LKV

OP Koti Janakkala Oy LKV palvelee sinua kaikissa kiinteistönvälitykseen, asuntokauppaan sekä asuntojen vuokraukseen ja arviointiin liittyvissä asioissa Janakkalan kunnan alueella. Kun tarvitset asuntoasioissa asiantuntevaa ja luotettavaa kumppania; ota yhteyttä sähköpostilla, soita tai tule käymään. Tee toimeksianto kanssamme, aloitamme myynnin heti ja varmistamme sinulle turvallisen asuntokaupan. Jos olet ostamassa, tutustu kohteisiimme, pyydä lisätietoja ja sovi esittelystä.

Voimassa olevan palkkiohinnastomme löydät yrityksemme omilta sivuilta (op-koti.fi). Palveluumme sisältyy kohteen markkinointi op-koti.fi, etuovi.com ja oikotie.fi verkkosivuilla, lehti-ilmoituksia, kohde-esittelyt (yksityis- ja yleisesittelyt) sekä asuntokaupan ja vuokrauksen hoitamisen loppuun saakka.

Pyydä meiltä henkilökohtainen välitystarjous !

Soita tai lähetä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Harvialantie 7 A, 14200 Turenki

Puh: 010 2568 115

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Merkittävä osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin sen ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva asuntovälitysketju. Meidät tavoittaa noin 170 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin. OP Koti on Suomen vanhin kiinteistönvälitysketju, joka on osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Sinun kannaltasi se tarkoittaa, että saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen.

Konsernin sivuille