Kaisa Lumiaho

Kiinteistönvälittäjä LKV
Puh. 0443543505

Minun asiakkaani tunnistaa tyytyväisyydestä.

Olen tehnyt myyntityötä lähes koko ikäni. Aloitin 7-vuotiaana myymällä porkkanoita ja perunaa paikallisen kaupan edustalla. Noista hetkistä on jo kulunut tovi ja vuorovaikutustaidot ovat karttuneet iän ja ammattieni myötä. Olen lisäkouluttatunut psykologian, NLP:n ja hallintotieteiden parissa, lisäksi rakennustekniikkaa olen opiskellut nuoruudessani. Op Koti huolehtii lisäksi täsmäkoulutuksista mm. lain, kiinteistö sekä huoneistokaupan osalta jatkuvasti.

Oman kodin myyminen ja ostaminen saattaa olla se elämän isoin tarinan tekijä. Näissä hetkissä on monta kertaa mukava olla mukana elämässä ja katsomassa ihmisten,- perheiden ja vaikkapa sijoittajien elämänmuutoksia. Aina eivät hetket ole kuitenkaan pullan tuoksuisia, vaan välillä kohtaamisissa olen tukemassa surun ja epätoivon aallokoissa.
Välillä istumme alas asiakkaittemme kanssa ja mietimme huoneiston kokoa, talon rakenteita, pellon pinta-alaa tai ihan vain laina-asioita.

Minulle tämä työ on loppuelämän pituinen seikkailu. Tämä työ antaa minulle elannon, mutta myös tarpeeksi haastavan ja mielenkiintoisen arjen.
Nautin työstäni ja uskon sen näkyvän myös ulospäin. Tämän haluan näkyvän myös asiakkailleni.

Meillä Op Kodilla pyritään aina tavoittelemaan parasta mahdollista palvelua ja sekä hintaa asunnon myynnissä. Olemme pitkän historian omaava, vastuullinen toimija johon on hyvä luottaa. Lisäksi Osuuspankki konsernin korkeatasoinen työmoraali sekä vakuuttava ja osaava laina, -laki ja -vakuutuspalvelu tarjoavat laajat asiakasrajanpinnat sekä monialaisen osaamisen ja tuen asunto ja -kiinteistökaupoissa.


Parhaimmillaan saamme yhdessä kaupantekotilaisuudessa hoidettua entisen kodin myynnin, uuden oston, laina- asioiden hoidon sekä vakuutukset. Tämän mahdollistaa upea Oulun Op:n tiimi.


Soita ja sovitaan ilmainen arviokäynti.

Terveisin,
Kaisa Lumiaho, LKV
Alalla vuodesta 2014

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, englanti

Erityisosaaminen

Kiinteistökauppa, huoneistokauppa, kuolinpesä arvioinnit, suojelukohteet, maatilat ja maaseutukohteet, hirsirakennukset kuuluvat omiin mielenkiinnon kohteisiini vahvasti.

Välittäjän uusimmat kohteet