Ismo Kajaani

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. 0447797171

Tervehdys Somerolta!

Olen Ismo Kajaani, Someron Maaseutu- ja Kulttuurikaupungista, syntyperäinen ”savijalkainen somerolainen, sittemmin soraharjuinen somerniemeläinen”. Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut 13 vuotta ja myyntialalla vuodesta 1988 lähtien. Olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon (LKV). Lisäksi minulla on taustana mm. maatalousalan peruskoulutus, kaupallisen alan ja markkinointiviestinnän koulutusta sekä kaupan alan esimiehen tutkinto. Kokemusta ja osaamista on siis karttunut monipuolisesti vuosien varrella hyvän paikallistuntemuksen lisäksi.

Teen luottamuksellista asunto-, omakoti- ja kesämökkikauppaa Someron alueella. Myös maa- ja metsätilat kuuluvat erikoisosaamiseeni; kuulun OP:n Metsätilojen välittäjärinkiin. Kiinteistönvälittäjänä haluan toimia laadukkaasti ja luottamuksesi arvoisesti. Tyytyväinen asiakaskunta ja onnistumiset tuottavat iloa sekä antavat potkua myyntityöhön.

Vaimon lisäksi meillä asuu perheeseemme kaksi lasta ja kaksi kissaa. Asumme vanhassa ja isossa omakotitalossa Somerniemellä. Harrastuksiini kuuluu mm. musiikki niin soittamisen kuin aktiivisen kuuntelun muodossa, kirjallisuus, kulttuuri- ja konserttitapahtumat. Tykkään myös rokkaamisen lisäksi toisinaan kokkaamisesta. Remonttihommiakin aina omakotitalossa ja sen pihapiirissä riittää!

Kun haluat avuliasta ja ammattitaitoista otetta asuntokauppojesi hoitamiseen niin olen käytettävissäsi!

Ota yhteyttä välittäjään