Visa Suojanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. 0404825974

Hei!

Asunnon myynti on lähtökohtaisesti ihmiselle suuri päätös elämässä. Asunnon myyntiin kannattaakin panostaa parhailla mahdollisilla työkaluilla ja välineillä sillä kukapa haluaisi tehdä huonoja kauppoja.

Kiinteistönvälittäjän valintaa tehdessä suosittelen olemaan kiinnostunut välittäjän tarjoamista palveluista ja välittäjän tuomasta lisäarvosta. Myös referenssien kysyminen on tärkeää sillä ne antavat osviittaa välittäjän ammattitaidosta ja aktiivisuudesta.

Itse omassa toiminnassani luotan perusarvoihin. Rehellisyys, läpinäkyvyys ja luvatuista asioista kiinni pitäminen kantavat jo pitkälle. Tähän vielä ripauksena hyvät verkostot, aktiivisuus ja tavoittellisuus niin olemme jo suuren askeleen lähempänä kauppoja!

Vuonna 2018 sain olla mukana toteuttamassa 75:n asuntokaupan osalta asiakkaiden unelmia ja minut palkittiin toimistomme eniten asuntoja myyneenä välittäjänä. Suurin kiitos tästä kuuluu asiakkailleni!

Mikäli haluat aktiivisen välittäjän joka palvelee ja hoitaa sovitut asiat kelloon katsomatta tehokkaasti sekä huolellisesti niin suosittelen olemaan yhteydessä!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti, Ruotsi

Välittäjän uusimmat kohteet