Seuraa

Minna Antikainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja
Puh. 0505908542

Hei, olen Minna Antikainen, Siilinjärveltä kotoisin oleva kiinteistönvälittäjä.

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä jo lähes 20 vuoden ajan. Tuolle ajanjaksolle mahtuu paljon kaikenlaisia tapahtumia ja työni kautta olen päässyt olemaan mukana niin myyjä- kuin ostaja-asiakkaiden elämän suurimmissa hetkissä satoja kertoja.

Kiinteistönvälittäjänä tärkein päämäärä työssäni on tyytyväinen asiakas. Paras palkinto tehdystä työstä on asiakkaan huulille saatu hymy onnistuneen asuntokaupan jälkeen. Välittäjänä ominaisuuksiini kuuluvat ahkeruus, positiivisuus ja iloisuus – pyrin toimimaan aina hymy huulilla.

Asun Siilinjärvellä ja koko välitysurani ajan olen toiminut täällä Pohjois-Savossa, niin Kuopiossa kuin Siilinjärvelläkin. Olipa kotisi sijaintisi sitten Saaristokaupunki, Kuopion keskusta, Puijonlaakso, Neulamäki, Vuorela, Toivala, Haaparinne, Pyöreälahti, Panninniemi, Leppäkaarre, Kasurila, Päivärinne tai mikä tahansa muu, niin minä autan asuntoasioissa enemmän kuin mielelläni!

Toimin myös kaupanvahvistajana.

Vapaa-aikani kuluu villakoirieni kanssa lenkkipoluilla ja kesäisin minut saattaa löytää golfin parista. Aktiivinen elämäntyyli tuo lisäpotkua myös kiinteistönvälittäjän työhön.

Ole yhteydessä minuun matalalla kynnyksellä – soittele tai laita viestiä – niin tehdään Sinunkin asuntounelmistasi totta!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Mutkatonta yhteistyötä."

Myyjä

"Asiallinen kohtaaminen, nopea yhteydenotto, jatkopalveluihin ohjaaminen. Kiitos!"

Myyjä

"Asiansa osaava välittäjä. Ystävällinen palvelu."

Kerrostalo myyjä