OP Koti Uusimaa Oy LKV | Vuokrauspalvelu

Luotettavaa vuokravälitystä lähelläsi.

Etsitkö vuokralaista omistamaasi asuntoon?

OP Koti Uusimaa on luotettava kumppani asunnon vuokraamiseen liittyvissä asioissa. Asunnon vuokraaminen kauttamme on turvallista ja helppoa.

Arvioimme luotettavasti kohteen vuokratason ja tuottovaateen. Huolehdimme kohteen selonotosta sekä katselmuksesta. Vuokravälityssopimuksen voit allekirjoittaa kätevästi sähköisesti. Markkinoimme vuokra-asuntoja seuraavissa asuntoportaaleissa: Vuokraovi.com, Oikotie.fi ja Op-koti.fi. Kohdekuvat vuokrailmoituksissa ovat aina ammattivalokuvaajan ottamia!

Etsimme sopivat vuokralaiset ja teemme tarvittavat sopimukset ammattitaidolla ja ripeästi. Selvitämme vuokralaisen luottotiedot ja huolehdimme vuokravakuudesta.

Hyödynnä OP-bonuksiasi! Osuuspankin omistaja-asiakkaana kertyneitä OP-bonuksiasi käytetään OP Kodin vuokravälityspalkkioon.

Ota yhteyttä OP Koti Uusimaan vuokravälitykseen:

Toni Koskinen, puh. 040 547 2491, toni.koskinen@op.fi Lars Lindroos, puh. 040 300 2309, lars.lindroos@op.fi.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Hakaniemenranta 1, 00530 Helsinki

Puh: 010 255 5900

Ota yhteyttä

Yrityksen ilmoitukset

Yrityksen välittäjät

Esittelyvideo

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Merkittävä osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin sen ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva asuntovälitysketju. Meidät tavoittaa noin 170 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asuntokauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme Myyjän palvelu tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

OP Koti on Suomen vanhin kiinteistönvälitysketju, joka on osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Sinun kannaltasi se tarkoittaa, että saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut.

OP Koti Uusimaa Oy LKV