Seuraa

Juha Känkänen

Senior Prime kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. 0403508729

Minulla on ollut ilo palvella pääkaupunkiseudulla asuvia asuntokaupan saralla menestyksekkäästi jo yli 20 vuoden ajan. Asumiseen liittyvissä asioissa olen saanut hyvää palautetta muun muassa asiakasystävällisestä palvelusta, asioiden sujuvasta hoitamisesta, luotettavuudesta ja hyvistä vuorovaikutustaidoista. Asuminen on usein keskeinen osa suuria elämän muutoksia - siksi myös asuntoasioiden hoitaminen on minulle aina erityinen ja erittäin henkilökohtainen luottamustehtävä asiakkailtani.

Hyvä Kiinteistönvälitystapa on minun tapani toimia.

Jos olet aikeissa myydä tai ostaa, olethan yhteydessä.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Kuolinpesät, edunvalvonta.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kiinteistönvälittäjä Juha Känkänen oli tehnyt jo arviokäynnille hyvän pohjatyön. Kaikki myyntiin liittyvät asiat käytiin huolellisesti läpi. Käytännön työ, siis kotini myynti, sujui niin nopeasti ja ongelmitta, että ihmettelen vieläkin. Hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot ja hän on luotettava ja avoin. Häntä suosittelen naapureille, työkavereille ja tutuille."

Riikka - myyjä

"Asunnon osto meni erittäin sujuvasti kaikin puolin. Kiitos!"

Asunnon ostaja

"Kiinteistönvälittäjän kanssa asioiminen sujui helposti ja mutkattomasti. Välittäjä oli rehellinen, ystävällinen ja osaava, sekä hyvin tavoitettavissa."

Asunnon ostaja

"Helppo ja mukava asioida välittäjän kanssa. Suosittelen Juhaa."

Asunnon myyjä

Esittelyvideo