Seuraa

Leena Burgman

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh. 0505350259

Kokemus ja ammattitaito tuovat varmuutta!

Olen toiminut kiinteistönvälitystehtävissä vuodesta 2000 lähtien. OP Koti Uusimaassa/Helsingissä 15 vuotta. Pidän työstäni aidosti, ja se välittyy asiakkaisiin. Useat asiakkaani palaavatkin asuntoasioissa vuosienkin jälkeen puoleeni. Olen luotettava, positiivinen ja työtäni arvostava kiinteistönvälittäjä.

Teen asuntokauppaa Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Mikäli myytävä asunto tai kiinteistö sijaitsee pääkaupunkiseudun ulkopuolella, ohjaan sen luotettavan kollegani hoidettavaksi ympäri Suomea.

Asiakastyytyväisyyttä mittaava tulokseni on ilahduttava: Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella jopa 90 % asiakkaistani suosittelee minua.

Kun etsit luotettavaa ja aktiivista myynnin ammattilaista, niin ota yhteyttä minuun. Suunnitellaan asunnonvaihtoa yhdessä! Teen sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen!

Asiantuntevin kodinvaihtoterveisin, Leena Burgman LKV, p. 050 535 0259, leena.burgman@op.fi.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Haastavienkin kohteiden arvioiden ja myynnin hallinta.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Hyvä kokemus välittäjästä. ·Meidän yhteistyömme sujui täydellisesti kaikilta osin. ·Selkeä myyntisuunnitelma ja aikataulu, joka myös toteutui. Kauppa syntyi ensimmäisellä näytöllä. Koronan aikana myös yhteydet pankkiin ja itse kaupantekotilaisuus onnistuivat vaivattomasti valtakirjalla. nKoko ajan tuntui siltä, että meille tärkeä ja iso asia oli ammattilaisen hallussa. Myös tietynlaisesta hienotunteisuudesta annamme pisteitä". "Leena Burgmanin kanssa yhteistyö sujui alusta loppuun saakka hyvin, loistavaa työtä, kiitos!" "Leena Burgman hoiti asunnon myynnin hyvällä ammattitaidolla ja asunto meni nopeasti kaupaksi". "Leena Burgman on asiansa osaava ja ammattitaitoinen välittäjä". " Kympin arvoinen kokemus myyntitoimeksiannostamme". " Erittäin ammattitaitoista, luotettavaa sekä ystävällistä toimintaankaikessa työskentelyssä. Olimme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä"."

Useat asiakkaat

Esittelyvideo