Nina Törmälä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, BBA
Puh. 0505765588

Kiinteistönvälittäjänä olen työskennellyt yli 10 vuotta. Olen saanut olla mukana hyvinkin erilaisten kohteiden myymisessä. Kiinteistönvälittäjän työ vaatii laaja-alaista asiantuntijuutta ja ammattitaitoa ja minulla onkin vahvaa osaamista muun muassa kiinteistöistä ja niiden kuntoon liittyvistä asioista.

Asiakkailta saamieni palautteiden pohjalta nousee usein esille ominaisuudet, luotettava ja ammattitaitoinen. Ne ovat tekijät, joille pohjaan kaiken tekemiseni. Työtäni teen täydellä sydämellä ja haen asiakkaille aina parasta mahdollista ratkaisua. Noudatan työssäni myös Hyvää välitystapaa.

Asuntoasioiden ollessa ajankohtaista, ole rohkeasti yhteydessä! Toteutetaan haaveesi ja toiveesi yhdessä.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Saimme OPn Nina Törmälältä erittäin hyvää palvelua. Nina vastasi asioihin nopeasti ja hän selvästi tekee hommia suurella sydämellä."

Tyytyväinen asunnon ostaja

"Todella hyvä ja mukava välittäjä. Kertoi selkeästi kaikista tärkeistä asioista ja hoiti ripeästi kauppojen etenemistä. Piti hyvin ajantasalla asioista ja vastasi hyvin nopeasti kysymyksiin ja yhteydenottoihin."

Tyytyväinen kodin ostaja

"Välittäjä oli todella mukava ja ammattitaitoinen."

Ostaja

"Olimme palveluun tosi tyytyväisiä. Kaikki hoitui tehokkaasti ja laadukkaasti - myyntikuvat oli upeat ja esite toi asunnosta parhaat puolet esiin."

Asunnon myyjä