Op Koti Häme LKV | Lahti

OP Koti Häme Oy LKV | Lahti

Kiinteistönvälitystä ammattitaidolla! Tervetuloa OP Kotiin, me tunnemme Päijät-hämeen seudun kuin omat taskumme. Joukkueeseemme kuuluu todellisia asumisen ja kodin vaihtamisen asiantuntijoita. Meillä lähes kaikilla on LKV-tutkinto ja koulutamme alalle jatkuvasti uusia ammattilaisia. Meillä on myös kaupanvahvistajia ja kiinteistöjen arvioitsijoita.. Me huolehdimme kaikista kotisi vaihtoon liittyvistä asioista niin hyvin, ettei Sinun asiakkaana tarvitse kantaa murhetta asiasta. Sinä asiakkaana olet meille kaikista tärkein. Palkkioomme sisältyy aina: Ammattivalokuvaajan ottamat kuvat dronekuvineen , 3d kuvaus (Matterport) sekä myyntistailaus. Ammattilainen valitsee hyvät kuvakulmat ja tuo kotisi parhaat puolet esiin. Et saa vain yhtä kiinteistönvälittäjää vaan koko tiimin ammattitaidon käyttöösi. Kotisi markkinoinnissa käytämme tehokkaimpia markkinointikanavia ja olemme näkyvillä siellä missä ihmiset ovat (digitaalikanavat, sosiaalinen media, printti ja tapahtumat). Omistaja-asiakkaana hyödyt OP-bonuksistasi, sillä OP-bonuksia käytetään mm. OP Kodin palkkioihin. Lue lisää: op-koti.fi/asunnonvaihto Kannamme vastuumme tekemisestämme. OP Koti on tuonut yhteen asunnon ostajat ja myyjät jo vuodesta 1946. Voit jättää kiinteistönvälityksen huoleksemme levollisin mielin ja keskittyä unelmiesi toteuttamiseen. Ota yhteyttä heti, haasta meidät ja vaadi parasta!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Aleksanterinkatu 20, 15140 Lahti

Puh: 010 256 7700

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Esittelyvideo

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Suurin osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva kiinteistönvälitysketju. Meidät tavoittaa yli 100 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asunto- ja kiinteistökauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme palvelut tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

Olemme osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut. Osuuspankin omistaja-asiakkaana hyödyt, sillä OP-bonuksia käytetään OP Kodin palkkioihin.

Op Koti Häme LKV