OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

OP Koti Etelä-Pohjanmaa toimii Seinäjoelta käsin, toimialueenaan koko maakunta. Lähimpinä Saturnuksen renkainaan ovat Ilmajoki ja Lapua. Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki.

Mitä muuta on Seinäjoki ja sen lähialueet, mitkä me OP Kodissa tunnemme?

Seinäjoen uusi tori, Jouppilanvuoren palloiluhallit sekä ulkoilureitit. Ilmajoen Musiikkijuhlat, Lapuan Vanha Paukku sekä Paukun festivaalit. Unohtamatta Seinäjoen Tangomarkkinoita ja Kauhajoen ruokamessuja, Kuortane urheiluopistoineen tuottaa ja kouluttaa huippu-urheilijoita. Tätä kaikkea ja paljon muuta elämä Etelä-Pohjanmaalla on. Me OP Kodissa tunnemme Etelä-Pohjanmaan. Tunnemme myös elämän sykkeen, kaupungit, keskukset, kylät ja kodit sekä asumisen.

Meille on ykkösasia se, että voit jättää luottavaisin mielin asuntosi meidän myytäväksemme. OP Kodissa palvelemme Sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Tarjoamme kattavat kiinteistönvälityspalvelut, joihin kuuluvat asuntojen myynti- ja ostopalveluiden lisäksi vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin, metsätiloihin ja toimitiloihin liittyvät palvelut.

Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet onnistuneita asuntokauppoja Etelä-Pohjanmaalla vuodesta 1966 jo 58 vuotta. Paikallisena kiinteistövälittäjänä tunnemme lähiseutumme läpikotaisin. Se on hyödyllistä, sillä Etelä-Pohjanmaalla asuntokaupat edellyttävät vankkaa seudun tuntemusta.

Me OP Kodissa kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme saavat ajantasaista koulutusta. Hyödynnämme markkinoinnissa uusimpia työvälineitä ja palvelutarjontaa, sivustoltamme löydät asunnon hintalaskurin sekä toimeksiantajille tarjoamme reaaliaikaisen mobiiliseurannan kotisi myynnin vaiheisiin.

Etelä-Pohjalainen ihminen on reilu, rehellinen ja suora. Välittäjämme kunnioittavat ja arvostavat samoja arvoja. Luotettavuus, vastuullisuus ja yhdessä tekeminen kuuluvat yrityksemme arvoihin, olemme osa vakaata OP Ryhmää.

OP Koti on tutkitusti Suomen luotetuin kiinteistövälittäjä ja kiinteistönvälittäjä ketju. (Suomi tänään 2023 -tutkimus, Taloustutkimus Oy). Parhaan kokonaisarvosanan tutkimuksessa saanutta OP Kotia arvostetaan mm. luotettavuudessa, mainonnan laadussa ja näkyvyydessä, asiantuntevassa palvelussa, aktiivisessa yhteydenpidossa, digitaalisissa palveluissa, sekä asumisen trendien tuntemisessa.

OP Kodissa kotisi on taitavissa käsissä ja räätälöimme palvelumme juuri sinulle sopivaksi. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Yhteystiedot

Keskuskatu 9, 60100 Seinäjoki

Puh: 010 254 7110

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Suurin osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva kiinteistönvälitysketju. Meidät tavoittaa yli 100 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asunto- ja kiinteistökauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme palvelut tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

Olemme osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut. Osuuspankin omistaja-asiakkaana hyödyt, sillä OP-bonuksia käytetään OP Kodin palkkioihin.

OP Koti Oy LKV