Seuraa

Marja Saarras

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, YTM
Puh. 0405569897

Pitkän linjan tehopakkaus palveluksessasi! Olen intohimoisesti ja tuloshakuisesti myyntiin suhtautuva laillistettu kiinteistönvälittäjä. Saan aina mitä parhaimmat palautteet asiakkailtani - siksi kannattaa lukea ne, kun teet päätöstä kenen käsiin annat elämäsi tärkeimmät kaupat! Olen luotettava ja antamani hinta-arviot pitävät paikkansa. Tulokset kertovat puolestaan ja asiakkaani sanoin : "Ei turhia lupauksia vaan kivenkovaa faktaa onnistumisista ja parhaista toteutuneista hinnoista!". Myyn koko Espoon alueella sekä Helsingissä lukuunottamatta itä-Helsinkiä.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

I will gladly serve You in English!

Erityisosaaminen

Huoneistojen kevytstailaus kuuluu minulla veloituksetta tarvittaessa välityspalkkioon. Minulla on myös kontaktit suomalaisiin remontointiyrityksiin, joilta saan nopeasti hinta-arvio jos ostaja haluaisi tehdä remonttia. Pystyn myös järjestämään lainalupauksen pankista 24 tunnin sisällä. Autan ostajaa kaikin tavoin mahdollisissa häntä askarruttavissa asioissa.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Marjan kanssa työskentely oli helppoa ja mukavaa. Heti ensimmäisen puhelinkeskustelun aikana tuli tunne, että olemme löytäneet välittäjämme. Meille tärkeimpänä asiana oli mutkaton kommunikointi, tiesimme kokoajan missä mennään ja mitä seuraavaksi oli odotettavissa asunnon myynnin kanssa. Kokemuksen näkee mm. asunnon stailauksessa ja markkinoinnissa. Suosittelemme ehdottomasti Marjaa."

Sanni ja Aki Ulander

"Asuntokauppa Marjan kautta sujui loistavasti. Haastavassa markkinatilanteessa sain huomattavasti odotuksiani paremman hinnan, toiminta oli ripeää ja hän oli nopeasti tavoitettavissa, jos tuli kysymyksiä."

Valtteri Myllymäki

"Välittäjällä oli hyvä asiaosaaminen ja hallittu kaupan loppuun saattaminen. Lyhyt myyntiaika ja paras mahdollinen kauppahinta. Hän informoi hyvin myyntiaikana tilanteen."

Pekka Tykkyläinen

"ISOKIITOS! Kaikki sujui helposti ja nopeasti. Välittäjämme kanssa kaikki sujui hyvin, häneltä kehtasi kysyä ihan mitä vaan. Hän huolehti kaikesta nopeasti ja päällimmäiseksi jäi turvallinen ja luottavainen olo."

Outi Kareinen

"Ei katteettomia lupauksia vaan kovaa faktaa. Kaupat syntyivät hintaan, joka oli tämän yhtiön paras tähänastisista kaupoista!"

Jussi Varsio

"Olen erittäin tyytyväinen, erityisesti huolellisesta dokumenttien hallinnoinnista. Kaikki meni hyvin eikä tarvinnut kantaa huolta mistään ja asunto myytiin nopeasti."

Eija Niittumaa

"Kaikki sujui erittäin hienosti. Kiitokset hyvästä palvelusta!"

Päivi Pastila

"Kaikki meni hienosti. Ensivaikutelma oli hyvä, eikä muuttunut missään vaiheessa. Olimme tyytyväisiä aikatauluun ja hintaan. Kiitos!"

Sari Mikkola

"Marja hoiti meidän asunnonmyynnin rautaisella kokemuksella ja asiantuntemuksella. Pääsimme tavoitteeseemme ajallisesti ja myös hinnassa."

Arto ja Mia

"Kokonaiskuva välittäjästä: erittäin osaava ja voimme suositella häntä ystävillemme."

Ostajat