Newsec Property Asset Management Finland Oy | Kodisto Asuntovuokraus

Newsec Property Asset Management Finland Oy | Kodisto Asuntovuokraus

Newsec Property Asset Management Finland Oy | Kodisto Asuntovuokraus

Yrityksen yhteystiedot

Mannerheiminaukio 1 A, 00100 Helsinki Puh: 010 389 6049
Palvelemme arkisin klo 8.30-16.00
Yrityksen sivut
Me Newsecillä hoidamme usean suuren ja ammattimaisen vuokranantajan asuntosijoituksia, joten kauttamme löydät laajan valikoiman vuokra-asuntoja ympäri Suomea ja saat turvallisen vuokrasuhteen.

Tutustu satoihin vapaisiin asuntoihimme Kodisto.fi-sivullamme. Kun löydät sopivan asunnon, jätä hakemus suoraan sivuston kautta, niin asunto voi olla uusi kotisi jo muutaman päivän kuluttua! Käsittelemme hakemukset seuraavana arkipäivänä niiden saapumisesta. Hakemus on voimassa 3 kuukautta kerrallaan. Tarkistamme luottotiedot asuntohakemuksen käsittelyn yhteydessä.

Jos voimme tarjota asuntoa, otamme yhteyttä pääsääntöisesti sähköpostilla. Asuntotarjouksen yhteydessä kerromme, miten asuntoa pääsee katsomaan. Yleisnäyttöjä järjestämme lähinnä uudiskohteissa, muutoin asuntonäytöt sovitaan erikseen.

Lisätietoa ja tarkemmat yhteystiedot löydät osoitteesta www.newsec.fi/vuokralaisille/asuntovuokralaisille. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 010 389 6049 (arkisin klo 8.30–16.00) tai sähköpostilla asunnot@newsec.fi.

Kodisto on Newsec Asset Management Oy:n vuokra-asuntojen välittämisessä käyttämä brändi.

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti

Löydä inspiraatiota asumiseen