Kukko Tuomas

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
Puh. 0406547075

Minä olen kiinteistönvälittäjä Tuomas Kukko. Koulutukseltani olen kiinteistönvälittäjä sekä nuorisotyönohjaaja. Olen suorittanut Helsingissä Markkinointi-instituutin järjestämän Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) sekä Keskuskauppakamarin järjestämän LKV-kokeen.

Työskentelen tällä hetkellä toimitusjohtajana sekä kiinteistönvälittäjänä Neliöt Liikkuu LKV Oy -nimisessä yrityksessä. Olen myös yhtiön perustajaosakas. Olen lisäksi yrittäjänä Laki ja Kiinteistö Kukko & Kukko Oy -nimisessä lakiasiaintoimistossa.

Olen elämäni varrella tehnyt paljon erilaisten alojen töitä, kuten: turvallisuus-, sosiaali, kaupan- ja markkinointialan tehtävissä, sekä mm. moottoriajoneuvoihin keskittyvän avoimen työpajan ohjaajana sekä hankalassa elämäntilanteessa olevien nuorten ohjaajana länsi-Helsingissä.

En ole ollut päivääkään työttömänä, vaan olen siitä asti kun olen saanut ensimmäisen työpaikkani 16 vuoden ikäisenä, aina ollut töissä ja opiskellut.

Olen luonteeltani sosiaalinen, avulias sekä myyntihenkinen. Tavoitteenani on tarjota paras mahdollinen myynti- ja ostokokemus asiakkailleni. Autan mielelläni uuden asunnon etsimisessä tai vaihtamisessa.

Toimin siten, että asiakassuhteeni eivät jäisi yhden kokemuksen varaan asunnon myynnissä tai ostamisessa, vaan että siitä alkaa positiiviseen kokemukseen perustuva pitkäaikainen luottamussuhde.

Kuntosalilla treenaaminen sekä koirani Hefen kanssa lenkkeily pitävät kehon kunnossa ja mielen virkeänä. Näiden lisäksi olen erittäin kiinnostunut autoista, moottoripyöristä sekä kaikenlaisesta moottoritekniikasta sekä matkailusta.

Kutsu minut arviokäynnille, niin kerron sinulle tilastoihin ja kokemukseen perustuvan realistisen hinnan ja myyntiajan asunnostasi, markkinointistrategiani sekä välityspalkkiotarjoukseni.

Ollaan yhteydessä!

Tuomas Kukko
Social Selling Rockstar
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi ja Englanti

Erityisosaaminen

Länsi-Helsinki on minulle erityisen tuttua aluetta ja olen myynyt siellä todella paljon.

Välittäjän uusimmat kohteet