Kalle Lax

Kiinteistönvälittäjä LKV
Puh. 0401601521

Kalle Lax edustaa välitysalan uutta sukupolvea. Hän saapui alalle tehtyään useita myyntialan töitä, visionaan toteuttaa laadukasta, välitöntä ja välittävää kiinteistönvälitystä. Aito kiinnostus asiakkaan elämäntilanteeseen ja halu ratkaista ongelmia tekee Kallesta helposti lähestyttävän kiinteistönvälittäjän, joka tekee kaikkensa parhaan lopputuloksen eteen.

Kallella on vahva osaaminen sosiaalisesta mediasta, ja laajan some näkyvyyden ansiosta hän on saavuttanut tunnetun aseman alalla. Hän haastaa usein perinteisiä toimintatapoja, jonka takia hänet mielletään modernina välittäjänä joka panostaa mm. sosiaalisen median markkinointiin huomattavasti.

Kallen arvoihin kuuluu kova työnteko, innovatiivisuus, sekä jatkuva itsensä kehittäminen. Hänen tavoitteenaan on oppia joka päivä uusia asioita, joiden avulla voi tehdä entistä parempaa kiinteistönvälitystä. Hän perehtyy arvioitaviin kohteisiin huolellisesti, koska hyvä hinnoittelu yhdistettynä laadukkaan markkinoinnin ja hyvien neuvottelutaitojen kanssa takaavat nopean myyntiajan, sekä parhaan mahdollisen hinnan.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Välittäjän uusimmat kohteet