Seuraa

Andrei Koivumäki

Perustaja, asunnon myynti
Puh. 0413190406

Andrei Koivumäki kuuluu Suomen tunnetuimpien ja menestyneimpien kiinteistövälittäjien joukkoon. Andrei aloitti alalla täysin nollasta, itselleen tuntemattomassa kaupungissa. Usko itseen, vahva työmoraali, itsekuri, kunnianhimo sekä kova ja jatkuva tekeminen ylämäistä huolimatta ovat nostaneet Andrein Suomen huippuvälittäjien kärkinimeksi.

Andrei Koivumäki aloitti Kallion Kiinteistömaailmassa vuonna 2012. Jo ensimmäisen työvuoden jälkeen hän oli toimiston paras välittäjä, eikä Andrei tämän jälkeen luovuttanut parhaan myyjän titteliä kenellekään muulle. Vuosina 2015–2017 Andrei työskenteli Helsingin Kiinteistömaailman lippulaivamyymälässä Bulevardilla sekä asuntomyyjänä, että kehitysjohtajana. Bulevardilla työskennellessään Andrei Koivumäki nosti yrityksen liikevaihtoa merkittävästi ja toimisto vakiinnutti paikkansa ketjun ykkösmyymälänä kaikista Helsingin myymälöistä, mikä oli vaikeana markkina-aikana suuri saavutus. Vuonna 2017 Helsingin Kotijoukkue houkutteli Andrein riveihinsä asuntomyyjäksi ja kehitysjohtajaksi. Andrei työskenteli Helsingin Kotijoukkueessa 2 vuotta, jonka aikana hän rikkoi kaikki yrityksen myyntiennätykset.

Andrei on toiminut kiinteistövälitysalalla suunnannäyttäjänä ja nostanut esimerkiksi sosiaalisen median hyödyntämisen asuntojen markkinoinnissa uudelle tasolle. Andrei on saavuttanut sosiaalisen median avulla merkittävän näkyvyyden ja brändiarvon yrityksille, joissa hän on työskennellyt. Andrei välittää asuntoja erilaisella ja raikkaalla otteella – sosiaalisen median hyödyntämisen lisäksi Andrei toi asuntoesittelyvideot osaksi asunnonvälitystä myös Suomessa.

Kaksoiskansalaisuutensa vuoksi Andreilla on vahvat suhteet Venäjälle ja hän pystyy tarjoamaan kohteilleen kenties Suomen laajimman näkyvyyden. Mies on tähdittänyt keväällä 2019 Nelosella ilmestynyttä tv-ohjelmaa Asuntokaupat sokkona sekä Alma Talent Pron kustantamana kirjoittanut myyntikirjan yhdessä arvostetun kirjailijan Katleena Kortesuon kanssa.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), Venäjä (äidinkieli), Englanti