Patrik Sariola

Kiinteistönvälittäjä LKV
Puh. 0442223442

LOCAL LKV:n perustaja Patrik Sariola on Helsingin Munkkivuoresta kotoisin oleva ja pääkaupunkiseudulla vaikuttava kiinteistönvälittäjä, yrittäjä ja asuntofanaatikko, joka omaa laajan kokemuksen sekä vahvan osaamisen myynnistä, myynnin esimiestehtävistä sekä markkinoinnista.

Yli 200 asuntokaupan kokemuksella. Kiitos luottamuksesta. LOCAL LKV on Suomen Kiinteistönvälityskeskusliiton (KVKL) jäsen ja toimimme lisäksi yhteistyövälittäjänä DIXU.fi:n kanssa.

LOCAL LKV syntyi kahden ystävyksen intohimosta antaa parasta mahdollista palvelua koteja etsiville ja myyville kiinteään hintaan. Meillä on palava tahto antaa ammattitaitoista apua asuntoasioissa nöyrällä palveluasenteella sekä halu toimia läpinäkyvästi ja tehokkaasti asiakkaan kumppanina. Hoidamme kaiken tarvittavan. Valokuvaajan ottamat valokuvat, tarvittaessa virtuaalistailauksen, pohjakuvan, markkinoinnin sekä lisäksi huolehdimme kaikista tarvittavista dokumenteista. Järjestämme kaikki yksityisnäytöt, tarjoukset, neuvottelut ja kaupanteon.

Keskustelen mielelläni kanssasi asuntoihin, myyntiin tai mihin tahansa mielenkiintoisiin projekteihin taikka asioihin liittyen. Otathan yhteyttä 044 222 3442/patrik.sariola@locallkv.fi, niin palvelen mielelläni!

*****Oletko myymässä asuntoasi? ***** Tutustu kiinteään välityspalkkioomme! Yksiöt 3970 € (sis. alv 24 %) Kaksiot 4970 € (sis. alv 24 %) Kolmiot 5970 € (sis. alv 24 %) Suuremmat 6970 € (sis. alv 24 %).

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Asunto-osakeyhtiöt
Tarjousneuvottelut.
Vahva aluetuntemus Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla toimeksiantojen, sekä oman asumisen puolesta.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Koko prosessi hoitui nopeasti, minulle vaivattomasti ja lopputuloksena saatiin kaupat muutamassa päivässä ja yli pyyntihinnan. Minuun otettiin nopeasti yhteyttä ja sopimuksen teon jälkeen minun ei tarvinnut tehdä mitään, kaikki hoitui ammattimaisesti ja äkkiä. Valitsin yrityksen ihan puhtaasti välittäjän perusteella, joka oli äärimmäisen vakuuttava ja ammattitaitoinen. Tämä on varmasti vaikuttanut myös siihen, että kaupat syntyi jo ensimmäisten näyttöjen perusteella""

Rasmus Mikkola

""Olin erittäin tyytyväinen välittäjän tyyliin myydä kotimme. Asunnosta otettiin edustavat valokuvat ja kaikki toimeksiannosta kaupantekoon sujui nopeasti ja vaivatta. Patrik oli aidosti kiinnostunut keskustelemaan ja perustelemaan eri vaihtoehtoja mm. pyyntihintaan ja myyntistrategiaan liittyen. Koin, että saimme hyviä neuvoja myös omien päätöstemme tueksi. Asiantunteva ja ammattimainen ote. Jäi hyvä fiilis, kun tuntui, että välittäjä oli innolla myymässä asuntoamme. Nopeasti se sitten menikin!""

Riikka Raatikainen

""Erinomaisesti hoidetut asuntokaupat. Asuntomme Helsingin kantakaupungissa myytiin vain muutamassa päivässä ja yhteistyö välittäjän kanssa sujui mutkattomasti. Suosittelen!""

Eveliina Mikkonen

""Hyvä palvelu ja sovitut asiat pitää. Aito kiinnostus tekemiseen ja hyvät kuvat kohteesta. Vahva suositus!""

Timo Pihakivi

""Koko myyntitapahtuman ajan palvelu oli asiantuntevaa ja viestintä ajantasaista. Kaupantekotilaisuus oli erittäin hyvin valmisteltu ja onnistunut.""

Jukka Hyvärinen

"Erittäin ammattitaitoista välityspalvelua. Hinta-arvio piti hyvin paikkansa, palvelu oli ystävällistä ja tiedottaminen toimi erinomaisesti. Voin lämpimästi suositella."

Make Hirvonen

""Ammattitaitoista sekä laadukasta palvelua asiakaslähtöisesti! Myyntiprosessi itsessään oli erittäin sujuvaa ja vaivatonta, sekä kaupanteko oli järjestetty hyvin. Jatkossakin asuntoni myy Local LKV OY.""

Johanna Peltola

""Koko asiakaskokemus Local LKV:n ja Patrikin kanssa oli loistava. Yhteydenpito oli aktiivista ja avointa läpi prosessin, markkina- ja asiakasymmärrys erinomaista ja myynnille asetetut tavoitteet saavutettiin! Suosittelen ja käytän itse jatkossakin :)""

Janette Lehtola

""Local LKV ylitti kaikki odotuksemme! Huipputulos saavutettiin asiantuntevalla ja kunnianhimoisella myyntityöllä, jossa kunnioitettiin sekä myyjän, että ostajaehdokkaiden tuntemuksia. Vilpittömät suositukset! ""

Ilkka Kalste