Seuraa

Netta Räsänen

Myyntipäällikkö, KiLat
Puh. 0413189669

Olen todella iloinen ja vauhdikas persoona, joka saa huippuaktiivisella työotteella aikaan todella paljon. Teen työni aina ammattitaidolla, asiakkaan toiveita kuunnellen. Tärkein tavoitteeni on löytää ratkaisut, jotka miellyttävät kaikkia osapuolia.

Onko sinun nykyinen kotisi vielä myymättä? Autan sinua ilomielin myös sen myymisessä! Ota rohkeasti yhteyttä, minulta saat maksuttoman arvion sekä kilpailukykyisen välitystarjouksen! Minut tavoitat numerosta 041 3189 669 tai sähköpostitse netta.rasanen@listedlkv.fi

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Erittäin mukavaa oli asioida Netan kanssa ja hän teki tästä meille ihan super helpon tuntuisen operaation. Erittäin nopeasti ja kivuttomasti meni asunto kaupaksi ja saatiin koko ajan infoa siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Oli asiantuntevaa ja ammattimaista toimintaa. Hyvää työtä teki ja ollaan tosi tyytyväisiä. Iso KIITOS Netalle ja muille, jotka myyntiä edistivät työllään."

Inka - Asunto-osakkeen myyjä

"Perusteellista, osaava ja luotettavaa työtä. Paikallistuntemus eduksi. Hinta-arvio osui melko hyvin kohdilleen ja välityspalkkio kohtuullinen. Suosittelen."

Sirkka - Omakotitalon myyjä

"6/5 Palvelu! Ostaja löyty alle viikossa ja saatiin toivottu hinta asunnosta. Suosittelen muille myös tämän yrityksen palvelua!"

Kevin - Asunto-osakkeen myyjä

"Netalle erityistä kiitosta aktiivisuudesta ja aloitteellisuudesta."

Saara - Omakotitalon myyjä

"Välittäjä Netta Räsänen myi kotimme nopeasti. Toiminta oli alusta asti tehokasta, kunnioittavaa ja ystävällistä. Saimme vastaukset kysymyksiimme välittömästi. Ei mitään valitettavaa!"

Nina - Omakotitalon myyjä

"Asuntonäyttö saatiin järjestettyä nopealla aikataululla. Kaupat ja kaikki siihen liittyvä hoitui tehokkaasti ja jouhevasti."

Jonas - Asunto-osakkeen ostaja

"Olet saanut asunnonvälityksen näyttämään niin helpolta ja vaivattomalta, vaikka sitä se ei varmasti ole! Mutta silloin kun se näyttäytyy ostajalle tältä kertoo se mielestäni vain ammattitaidostasi ja asenteestasi. Olit ainoa välittäjä joka vakuutti minut, kuten jo aiemmin sinulle sanoinkin. Koin, että olit todella valmistautunut, tiesit mitä kohdetta myit ja selvitit aina nopeasti myyjältä, kun meitä jokin askarutti. Sinuun sai yhteyden helposti ja vastasit aina. Vaikka kyseessä oli iso ja vakavasti otettava asia, kuten asunnon osto on, niin pidit yllä myös huumoria, joka tuntui tosi kivalta. Luulisi todella, että olet tehnyt tätä työtä jo vuosia. Laadukasta asiakaspalvelua kertakaikkiaan, kiitos! Kaikkea parasta urallesi, uskon, että pääset niin pitkälle, kun vain itse haluat. Olet upea tyyppi ja voit olla varma, että tulen suosittelemaan sinua tulevaisuudessa!"

Henna - Omakotitalon ostaja

"Helppoa, asiantuntevaa ja nopeaa toimintaa. Lämmin suositus."

Kirsi - Asunto-osakkeen myyjä