LAPIN ARVOKIINTEISTÖT OY, Levi

LAPIN ARVOKIINTEISTÖT OY, Levi Lapin Arvokiinteistöt Oy

Me välitämme!

Yksilöllinen ja laadukas palvelu on yrityksemme kivijalka. Yksilöllisyyden takaa ihmislähtöinen toimintafilosofiamme – jokainen asiakassuhde on ensisijaisesti ihmissuhde. Laadun ja tehokkuuden tae on koulutettu ja motivoitunut henkilökuntamme ja sitoutuminen Suomen Kiinteistövälittäjäliiton laatuyritys -ohjelmaan ensimmäisenä välitysliikkeenä Pohjois-Suomessa.

Lapin Arvokiinteistöt Oy Levi / Tunturilappi
Leviraitti 7, 99130 Sirkka
puh. 045 1169320
toimisto@lapinarvokiinteistot.fi

Lapin Arvokiinteistöt Oy Rovaniemi
Koskikatu 25 (Rinteenkulman kauppakeskus)
96200 ROVANIEMI
puh. 050 311 7746
toimistoroi@lapinarvokiinteistot.fi

Lapin Arvokiinteistöt Oy Kemi-Tornion alue
Jauholantie 1-3 (Citymarket)
94450 KEMINMAA
puh. 050 311 7747
toimistokemi@lapinarvokiinteistot.fi

Aktiivinen markkinointimme sekä maltillinen välityspalkkiomme ovat onnistuneen kaupan takeena.
Välityspalkkiot huoneistot 3,7 % ja kiinteistöt 4,95 % tai sopimuksen mukaan, minimi palkkio 2900 €. Asemakaava alueiden ulkopuolella olevat kohteet minimi palkkio 5000 €. Tunturilapin huoneistot ja kiinteistöt 4,95 % (sis.alv 24 %)


Ota yhteyttä! Olemme tavoitettavissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Logoa klikkaamalla pääset tutustumaan kotisivuihimme.
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Leviraitti 7, 99130 Levi Puh: 045 116 9320
Puhelinpäivystys 045 1169 320, soita ja sovi tapaaminen. etunimi.sukunimi@lapinarvokiinteistot.fi
Yrityksen sivut

Lapin Arvokiinteistöt Oy

Lapin Arvokiinteistöt on tarjonnut kiinteistönvälityspalveluita Pohjois-Suomessa vuodesta 2009 lähtien. Sitoutumaton ketjumme toimii Oulun eteläpuolelta aina Tunturi-Lappiin asti. Paikallistuntemuksen ja vankan kokemuksemme ansiosta voit luottaa meihin, kun kodin vaihto tulee ajankohtaiseksi. Meiltä saat parhaan arvon kodistasi. Olemme 10 vuoden aikana saavuttaneet luotettavan ja arvostetun aseman asiakkaidemme keskuudessa. Meille asiakaslähtöisyys onkin itseisarvo ja tyytyväiset asiakkaat tärkein onnistumisemme mittari. Emme koe tärkeäksi olla alan suurin toimija, vaan tarjota aina parasta mahdollista palvelua sekä konkreettisia tuloksia asiakkaillemme. Asunnon myynti vaivattomammaksi Asunnon myynti on tehty asiakkaillemme mahdollisimman vaivattomaksi, sillä välittäjät pitävät huolen kaikista tarvittavista asiakirjoista. Myyntikohteen ilmoittaminen ja tarjouksen jättäminen onnistuvat täysin sähköisesti, joten asiakkaanamme pääset vähemmällä vaivalla ja säästät aikaa.

Uusimmat kohteet

Katso kaikki