Kotivarma Oy LKV

Kotivarma Oy LKV

Kotivarma Oy LKV

KOTIVARMA OY LKV

Kotivarma Oy LKV on 1995 perustettu kiinteistönvälitystoimisto. Nykyaikainen katutason asuntomyymälämme isoine näyteikkunoineen tarjoaa Kamppi/ Töölön alueella uutta näkyvyyttä. Laadukas ja ammattitaitoinen asunnonvälitys, tehokas myyntityö, nopeus, kohteiden kattavat kuvaukset sekä kilpailukykyinen välityspalkkiomme ovat tuoneet meille jatkuvasti tyytyväisiä ostajia ja myyjiä. Ilmainen arviointi. Premiumpalvelumme sisältää ammattivalokuvauksen ja ilmakuvauksen, 3D-pohjat.
Välityspalkkio 2,8 % velattomasta kauppahinnasta (sis. alv:n) Uusi Premiumpalvelumme sisältää ammttivalokuvauksen ja ilmakuvauksen, 3D-pohjat. Sähköinen allekirjoituspalvelu. Me välitämme varmasti: www.kotivarma.fi.
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Pohjoinen Rautatiekatu 29, 00100 Helsinki Puh: 050 303 5656
Yrityksen sivut

Me välitämme varmasti, jo 22 vuotta! Välityspalkkiomme 2,4 % sis. alv:n ja asiakirjakulut!

Välityspalkkiomme on 2,4 % velattomasta kauppahinnasta (sis. alv:n)  Premiumpalvelumme sisältää ammattivalokuvaajan ottamat valokuvat. Välityspalkkio 2,8 % velattomasta kauppahinnasta (sis. alv:n)  Sisältää: Myyntiarvioinnin Kohteen valokuvaamisen Asiakirjakulut Kohde esillä oikotie.fi, etuovi.com, facebook.com (kotivarmaoy) ja kotivarma.fi - verkkosivuilla. Yleiset ja yksityiset esittelyt Ostotarjous- ja kauppaneuvottelut sekä asiakirjojen laatimisen. Nyt myös sähköinen allekirjoituspalvelu. Tervetuloa asiakkaaksemme. Soita heti puh.  050-303 5656, 050-413 8870. katriina.olenius@kotivarma.fi. www.kotivarma.fi, jorgen.olenius@kotivarma.fi

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti

Löydä inspiraatiota asumiseen