Jyväskylän Kotijoukkue Oy

Valitse viisaasti – valitse Kotijoukkue!

Asunnon myyminen ja uuden ostaminen ovat yksiä elämän suurimmista taloudellisista päätöksistä johon liittyy usein myös suuria tunteita. Valitse luotettava ja turvallinen välittäjä, näin varmistat onnistuneet asuntokaupat. Kotijoukkueen kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta hoitaa asuntoasiasi ilolla ja ammattiylpeydellä. Meille jokainen asunto sekä sen asukas on tärkeä. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas, joka suosittelee meitä edelleen tuttavilleen. Ota meihin yhteyttä, siitä se alkaa. Kutsu meidät kotiisi maksuttomalle arviokäynnille. Räätälöidään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva tapa vaihtaa kotia. Me Kotijoukkueella laitamme myös hyvän kiertämään tukemalla nuorten urheilua.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Yliopistonkatu 21 f 8, 40100 Jyväskylä

Puh: 050 302 0352

Avoinna

Päivystäjämme palvelee sinua puhelimitse joka päivä kello 8-22! Toimistomme on auki maanantaista perjantaihin kello 10-16. Muulloin sopimuksen mukaan.

Myynti- vuokraus sekä arviointipalvelumme tavoitat maanantaista sunnuntaihin puhelimitse numerosta 050 302 0352. Ota meihin yhteyttä ja sovi ilmainen arviokäynti jo tänään mikäli kodinvaihto on sinulle ajankohtainen.

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Kotijoukkue

Kotijoukkue on nopeasti kasvanut valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, joka toimii jo viidellätoista eri paikkakunnalla yli 100:n kiinteistönvälitysalan ammattilaisen voimin. Yrityksemme on perustettu vuonna 2009 ja nykyisin Kotijoukkue toimii osana kotimaista FinCap-konsernia. Tehtävämme markkinoilla on luoda turvallista ja tehokasta kiinteistönvälitystä. Jokaista kiinteistönvälittäjäämme ja ketjuyrittäjäämme ohjaavat yhtiömme keskeiset arvot: Ahkeruus, Osaaminen, Luotettavuus ja Välittäminen.

Kotijoukkueen tehokkaan myyntipolun sekä kokeneiden ja ammattitaitoisten välittäjiemme avulla saat asunnostasi parhaan hinnan ja löydät nopeasti uuden kodin. Tästä todisteena jo noin 4000 asunnon myyjää luotti kotinsa meidän välitettäväksi vuonna 2019. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon.