Seuraa

Inno Ilonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. 0504392626

Inno on kovan työmoraalin omaava kiinteistönvälityksen moniosaaja. Rehellisyys, erinomaiset neuvottelutaidot sekä noin kymmenen vuoden myyntikokemus ovat antaneet Innolle erinomaiset eväät asuntokaupassa menestymiseen.

Inno on kasvanut arkkitehtien ympäröimänä, joten kiinteistöala on häntä kiehtonut jo lapsesta lähtien. "Asunnoista ja ihmisistä tulee hyvä fiilis", sanoo Inno. Kallion kasvattina Inno tuntee Helsingin keskustan kuin omat taskunsa.

Työn ohessa aktiivisen Innon voi bongata kesäisin jalkapallokentältä ja talvisin ulkojäiltä jääkiekkomaila kädessä. Jos haluat välittäjän, joka hoitaa myynnin positiivisesti ja ammattitaitoisesti alusta loppuun – valitse Inno.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Asuntojen myynti, kiinteistöjen myynti, hinta-arviot.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"“Kodit.io ja Inno Ilonen hoiti asuntoni välityksen erittäin hyvin. Saatiin asunto myytyä muutamassa viikossa erittäin tyydyttävään hintaan (+10% korkeammalla hinnalla mitä kilpaileva välittäjä arvioi asunnon arvon). Erittäin asiakaslähtöistä palvelua ja 24/7 yhteydenpito olivat plussaa.“"

Merihaka / Sakri S.

"Todella ammattimainen ote. Pitää toimeksiantajan aktiivisesti tietoisena koko prosessin ajan. Näytöt järjestyy asiakkaille nopeasti. Pystyy haastamaan markkinahinnan. ISO suositus."

Merihaka / Jukka R.

"Innon kanssa hommat meni ensikäynnistä asti just kuten sovittiin, ja sain jatkuvasti tietoa asunnon myyntiprosessista. Inno on mukava ja aito oma itsensä! Suosittelen!"

Töölö / Minttu R.

"Inno hoiti täydellisesti meidän asunnonmyynnin Kalliossa. Asuntokauppa toteutui ensimmäisen näytön jälkeen. Suurkiitokset siitä! Innolla on erittäin ammattimainen työote ja oli aina olo että oli hyvissä käsissä. Inno osasi myös vastata kaikkiin kysymyksiimme ja oli kaikessa hyvin lähestyttävä. Voin lämpimästi suositella hänen palveluitaan!"

Kallio / Ferdinand G.

"5/5."

Leppävaara / Kaur J.

"Osaava, täsmällinen ja palveluhenkinen Inno on taitava työssään. Meidän asunto myytiin viikossa ja koko prosessin ajan yhteydenpito sekä asioiden hoito toimi hienosti. Inno on luotettava välittäjä niin myyjän kuin ostajankin näkökulmasta. Vahva suositus tämän palvelun puolesta."

Maitorppa / Markus H.

"10/10."

Maunula / Sirkka A.

"Asunnon myynti sujui mutkattomasti ja Inno piti meidät hyvin ajan tasalla koko prosessin ajan."

Kallio / Elisa H.

"Erittäin nopeat asuntokaupat ja osaava palvelu!"

Kallio / Juri V.

"Kun sopiva ostaja asunnolle löytyi, sujui prosessi nopeasti ja hyvin. Meidät pidettiin hyvin ajantasalla koko myyntiprosessin ajan."

Myyrmäki / Tomi J.

"Meillä oli hivenen hankala perintökiinteistö myytävänä. Ostaja löytyi parissa päivässä ja välittäjien toiminta todella ystävällistä ja joustavaa, mutta lopullisen kaupanteko viivästyi ja mietin että olisiko sitä mitenkään voinut nopeuttaa. Yleisvaikutelmaksi jäi se että näiden kanssa on todella mukava asioida."

Niemenmäki / Juha A.

"Tavattuani useamman välittäjän, valitsin osittain intuitiolla sen, jolta itse mieluiten ostaisin asuntoni. Välittäjä oli todella helposti lähestyttävä, joustava ja vaikutti aidosti kiinnostuneelta myymään asunnon nopeasti ja hyvään hintaan. Loistavasti sujuneen myyntiprosessin aikana arvostin erityisesti sitä, että sain kokoajan tietoa missä mennään ja sain myös nopeasti vastauksia kysymyksiini, kun välittäjä oli niin hyvin tavoitettavissa"

Alppila / Tarja K.

"Ostimme puolison kanssa ensiasunnon Kodit.io kautta. Palvelu oli vaivatonta ja luotettavaa. Innon ammattitaito ja asiakaslähtöisyys korostui koko prosessin aikana. Iso suositus koko tiimille, ja erityisesti Innolle!"

Jätkäsaari / Valtteri L.