Kodin Kivijalka Oy LKV

Kodin Kivijalka Oy LKV

sunnon myynti kääntää useimmiten uuden sivun ihmisten elämän kirjassa. Sen vuoksi on tärkeää, että asuntokauppaa hoitava kiinteistönvälittäjä on ammattitaitoinen ja välittää oikeasti.

Merkittävää on välittäjän kyky asettua asiakkaiden asemaan, nähdä heidän elämäntilanteensa. Välittäjän pitää ymmärtää sekä ostajan että myyjän toiveet ja osata sovittaa ne yhteen niin, että kumpikin on tyytyväinen. Tätä taitoa ei opita koulun penkillä eikä lueta kirjoista, vaan se syntyy aidosta välittämisestä ja pitkästä kokemuksesta.

Asuntokaupan yhteydessä käydään neuvotteluja monestakin kauppaan liittyvästä asiasta. Tässä yhteydessä korostuu kiinteistönvälittäjän ammattitaito. Välittäjän avulla päästään parhaaseen mahdolliseen tulokseen.

Vaikka Kodin Kivijalka Oy on pieni paikallinen kiinteistönvälitystoimisto, pystymme tarjoamaan yhtä ison näkyvyyden kuin isotkin toimijat. Lisäksi saat käyttöösi välittäjät, joilla on pitkä kokemus, alan koulutukset ja tärkeimpinä kyky ja halu saada onnistunut asuntokauppa syntymään. Jos emme siinä onnistu, et joudu maksamaan mitään.

Palveluumme kuuluu asuntojen myynti, vuokraus, arviolausunnot sekä konsultointipalvelu. Myös isännöinti kuuluu toimenkuvaamme.

Kodikas toimistomme sijaitsee historiallisessa Västäräkin talossa, Valtakatu 3, 11130 Riihimäki.

Löydät meidät myös Facebookista.

Tervetuloa! p. 040 187 4403 toimisto@kodinkivijalka.fi

Yhteystiedot

Valtakatu 3, 11130 Riihimäki

Puh: 040 187 4403

Ota yhteyttä