Kleopatra Homes

Laillistettu kiinteistönvälittäjäsi Turkissa

Kleopatra Homes auttaa Sinua toteuttamaan unelmasi vaivattomasta ja turvallisesta loma-asumisesta Välimeren rannalla Turkin Alanyassa. Välityksessä on monipuolinen valikoima laadukkaita loma-asuntoja; pääsääntöisesti uusia kohteita, jotta pystymme takaamaan kohteiden korkean tason. Myös hyväkuntoisia ja edullisia käytettyjä asuntoja on tarjolla. Suomalainen henkilökuntamme puhuu turkin kieltä ja olemme apunasi kaikissa loma-asunnon ostamiseen liittyvissä asioissa – ennen kaupan tekoa ja erityisesti kaupan teon jälkeen paikan päällä, ammattitaidolla ja asiantuntemuksella.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Tosmur Mah. Ismail Özdemir Cad. Doruk Avangarde Apt. No: 20 B, 07469 Alanya/Antalya, Turkki

Puh: +905327471597

Ota yhteyttä

Yrityksen ilmoitukset

Laillistettu kiinteistönvälittäjäsi Turkin Alanyassa

Olen Sanna Alatalo, Kleopatra Homes kiinteistönvälitysyrityksen omistaja ja laillistettu kiinteistönvälittäjä Turkissa. Olen asunut Turkin Alanyassa vuodesta 2009 lähtien ja puhun turkin kieltä.

Olen Alanyassa toimivista suomalaisista välittäjistä ainoa joka on suorittanut turkkilaisen kiinteistönvälittäjän tutkinnon.   Olen ylpeä siitä että asiakkaani suosittelevat minua ja ovat tyytyväisiä palveluuni. Asiakkaideni kirjoittamia kokemuksia pääsette lukemaan kotisivulta www.kleopatrahomes.com kohdasta Esittely & palvelut -> Suositukset.   Hoidetaan teidänkin asuntokaupat Alanyassa onnistuneesti ja vaivattomasti alusta loppuun, välittäjällä on väliä!