Klaus Kurki LKV Oy

Klaus Kurki LKV Oy

Klaus Kurki LKV Oy

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ VEIKKOLASTA 39 VUODEN JA TUHANSIEN KAUPPOJEN KOKEMUKSELLA

Toiminta-alueena pääkaupunkiseutu ja erityisesti tietenkin kotikylä Veikkola, jossa olen asunut 17 vuotta. Yrittäjänä olen toiminut 35 vuotta.

Erityisosaamisena tonttijaot hallinnanjakosopimuksella, jolla pienetkin käyttämättömät rakennusoikeudet voidaan myydä, myös siellä missä kaava estää tontin jakamisen. 

Nyt kysyntää taloille ja tonteille Veikkolassa ja Kylmälässä. Saat käyttöösi välittäjän joka pystyy paneutumaan täyspäiväisesti juuri sinun kohteesi myyntiin. 

Jos olet ostamassa Veikkolasta tai sen lähialueilta kerro toiveistasi koska monet kohteet myydään asiakasrekisteritietojeni perusteella ilman että niitä ilmoitellaan netissä. Välityspalkkio joustavasti sovittavissa kunkin kohteen työmäärän mukaan.

Onnistunut asuntokauppa alkaa ammattitaitoisesta hinta-arviosta, johon tarvitaan hyvää paikallistuntemusta ja pitkän kokemuksen tuomaa markkinatuntemusta.                               

Tilaa ilmainen arviokäynti ja välitystarjous.
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Lamminjärventie 6 A, 02880 Veikkola Puh: 0400 402 930
klaus.kurki.lkv (at) gmail.com
Yrityksen sivut

ETSIN NYT ASIAKKAILLENI VEIKKOLASTA

Oletko harkinnut tontin myyntiä Veikkolasta? Nyt kysyntää ok-tonteille sekä rakennusliikkeille sopiville tonteille, joille voisi rakentaa useamman asunnon. Myös ylimääräiset "pihanperät" jaettavissa rakennuspaikoiksi hallinnanjakosopimuksella, vaikka kaavamääräys estäisikin pienten tonttien muodostamisen. Olen myynyt viime kuukausina Veikkolasta kymmenkunta tonttia, keskimääräinen myyntiaika on ollut muutaman päivän - Nyt joutomaat rahaksi.

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti