Kiinteistötoimisto Jutta Kaksonen LKV Oy

Kiinteistötoimisto Jutta Kaksonen LKV Oy

Mikäli olet myymässä, ostamassa, vuokraamassa, tarvitset luotettavan hinta-arvion tai askarruttaako mieltäsi jokin asia asuntokaupassa, ota yhteyttä tai piipahda viihtyisään toimistoomme Raatihuoneenkatu 13.

Yhteystiedot

Raatihuoneenkatu 13, 06100 Porvoo

Puh: 040-5118066

Avoinna

Toimistomme avoinna maanatai -torstai klo 10-14.00, muina aikoina sopimuksen mukaan soittamalla puhelin 040 5118066 tai viestiä sähköpostiin jk@juttakaksonen.fi

Ota yhteyttä

Kiinteistötoimisto Jutta Kaksonen LKV Oy

Välitystoimistomme tunnetaan arvoalueiden kiinteistöjen sekä huoneistojen välittäjänä. Olemme tehokas, luotettava ja ammattitaitoinen yksityinen kiinteistövälitystoimisto Itä-Uudellamaalla, välitämme kaikenkokoisia asuntoja huoneistoista kiinteistöihin. Kauttamme löytyy myös kattava valikoima uudiskohteita. Toimintamme on käynnistynyt v.1995, joten toimistolla on vankka ja pitkäaikainen osaaminen kiinteistönvälityksestä ja sen eri osa-alueista sekä arvioinneista. Yhteistyöverkostomme kautta saat myös arkkitehti, -suunnittelu, rakennuspalvelut helposti kauttamme. Jatkuvalla koulutuksella ylläpidämme ja kehitämme ammattitaitoa ja panostamme laadukkaiden asuntojen erityisosaamiseen. Päivitämme www.juttakaksonen.fi-sivujamme jatkuvasti; saat ajan tasalla olevaa tietoa sekä myytävistä, että vuokrattavista kohteistamme. Mikäli olet myymässä, ostamassa, vuokraamassa tai tarvitset luotettavan hinta-arvion tai askarruttaako mieltäsi jokin asia asuntokaupassa, ota yhteyttä! Meiltä saat asiantuntija-apua ilman sitoumuksia ja suullisen myyntiarvion veloituksetta! OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ MEIDÄT KOTIKÄYNNILLE!