Seuraa

Äli Liiv

Yrittäjä, LKV, Rak. DI
Puh. 0405774954

Opiskelin Tampereen Teknillisessä Yliopistossa 2008-2015 ja valmistuin rakennustekniikan diplomi-insinööriksi. Olen työskennellyt mm. rakennesuunnittelijana (SS-Teracon), projektinjohtotehtävissä teollisuusrakentamisessa (Ruukki, Valmet) sekä tehnyt tutkimustyötä (Ruukki, TTY). Kodit, sisustaminen, remontointi sekä arkkitehtuuri ovat minun rakkaimpia kiinnostuksen kohteita. Remontointi, matkustaminen (tilanteen salliessa) sekä puutarhurointi ovat mieluisia harrastuksiani.

Ennen Tampereelle muuttoa olen asunut sekä Tallinnassa että Helsingissä. Tampereella olen asunut opiskeluajan Hervannassa, minkä jälkeen Pyynikillä, Rantaperkiössä sekä nykyään vanhassa omakotitalossa Koivistonkylässä. Vaihto-opiskeluvuosien aikana asuin Singaporessa sekä Brnossa.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti, Eesti

Erityisosaaminen

Rakentaminen ja sisustaminen.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Äli on asiantunteva, aikaansaava ja helposti lähestyttävä. Yhteydenpito hoituu erinomaisesti, eikä asiakasta jätetä yksin. Asiointi on helppoa Älin kanssa!"

Myyjä, keskustaneliö Tampere

"Jos olet myymässä kotiasi Tampereen seudulla, niin Äli on siihen hommaan todella rautainen ammattilainen ja myös fiksu ja hauska tyyppi."

Myyjä, omakotitalo Tampere

"Äli ja Glik tarjoavat erinomaista, asiantuntevaa ja ihmisläheistä palvelua myös meille hieman "haastaville" asiakkaille."

Mordechai, myyjä Tampere