Glenn Orlando

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh. +358449817517

Olen asiantunteva, luotettava ja aktiivinen asuntokaupan ammattilainen. On kyseessä sitten uusi tai käytetty omakotitalo, asunto-osake, tontti tai jokin muu kiinteistönvälittäjän ammattitaitoa vaativa kohde niin olen käytettävissänne. Yksilöllisesti räätälöity myynti- ja markkinointisuunnitelmamme sekä ammattitaitoisten asuntokuvaajiemme avulla varmistamme myytävälle kohteellemme parhaan mahdollisen näkyvyyden ja sen myötä toivotun lopputuloksen aikaansaamisen.

Olen saanut hyvää, kannustavaa ja positiivista asiakaspalautetta asiakkailtani, toimin Kiinteistömaailman yrittäjänä Vantaalla, mutta koko Pääkaupunkiseutu on minulle tuttua aluetta myös.

KUTSU MINUT KOTIKÄYNNILLE Kun olet aikeissa laittaa kotisi myyntiin, kutsu minut maksuttomalle kotikäynnille, niin keskustellaan alueen markkinatilanteesta ja siitä kuinka saisimme asunnollesi parhaan näkyvyyden sekä parhaan hinnan.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kaikki meni nappiin ja sain asunnosta paremman hinnan kuin uskoin. Glennille arvosana 10++"

Asunnon myyjä

"Palvelu erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa. Välittäjä huomioi hyvin tilanteemme ja osasi auttaa meitä löytämään kaikkien kannalta parhaan ratkaisun. Suosittelen!"

Asunnon myyjä

"Välittäjä soitti heti näytön jälkeen tilanteesta sekä kertoi viikottain tilanteesta asuntomme myynnissä. Kiinnostunut työstään ja asiakkaistaan. Positiivinen ote työhönsä."

Asunnon myyjä

"Meillä oli tarkoitus vertailla useampaa kiinteistövälittäjää ja yksi välittäjä oli jo käynyt paikalla. Kun Glenn kävi paikan päällä, niin valinta oli heti selvä. Glenistä huokuu ammattitaito, turvallisuus ja luotettavuus. Iso asia oli helppo uskoa hänen käsiinsä. Myynnistä muodostui useamman asunnon ketju. Aina kun tuli tunne, että missähän nyt mennään, niin kohta puhelin soi ja väliaikatietoa saatiin riittävästi. Meidän kohde oli hivenen hankala arvioida, koska samanlaisia kohteita ei ole juuri myyty. Glenn toi esille kaikki haasteet ja valmisti etukäteen siihen, että aikaa voi hetki mennä. Myynti meni suunnitelman mukaisesti ja ehkä jopa odotuksia nopeammin. Meille on selkeää kenelle soitamme ja ketä suosittelemme, jos ja kun asuntokauppa-asioita tulee eteen. Ei muuta kun suuret kiitokset"

Asunnon myyjä

"Koko myyntiprosessi alusta maaliin asti meni hienosti ja ammattitaitoisesti muutamassa viikossa. Tuskin muuta voisi edes toivoa."

Asunnon myyjä

"Raportointi myynnin edistymisestä on hyvä. Myyntiaineisto, valokuvat olivat myös onnistuneita. Kiinteistövälittäjän kanssa oli helppo ja mukava työskennellä."

Asunnon myyjä

"Välittäjä otti nopeasti yhteyttä, selkeät kaavakkeet jotka käytiin läpi, valokuvat ja video tosi hienot"

Asunnon myyjä

"Välittäjä kuunteli ajatuksiamme ja hoiti yhteydenpitoa myyjiin hyvin. Asunnon "ylimääräiset" näytöt onnistuivat ripeällä aikataululla. Kaupantekoon liittyvät asiat sujuivat jouhevasti ja kivana pikku bonuksena oli shampanjapullo kaupanteon yhteydessä :)"

Asunnon myyjä

"Markkinointi oli hyvää, yhteydenpito myyjään toimi moitteettomasti ja pysyimme ajantasalla asunnon myynnistä koko ajan. Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjäämme Glenn Orlandoon"

Asunnon myyjä

"Erittäin asiantuntevaa palvelua."

Asunnon myyjä

"Koko prosessi oli todella sujuvaa ja helppoa, sekä nopeaa. Toisinsanoen meille vaivatonta, niinkuin pitääkin. Hommat rullasi eteenpäin koska välittäjä osasi asiansa loistavasti, ottaa huomioon molemmat osapuolet, niin myyjän kuin ostajan. Todella hyvä fiilis jäi! Voin suositella muillekkin!"

Asunnon myyjä

"Ei huomautettavaa, välittäjä osoitti erinomaisesti vahvaa myyntihenkisyyttään olematta tippaakaan tuputtava. Esimerkillistä toimintaa."

Asunnon ostaja

"Palvelu oli erinomaista, en keksi parannettavaa."

Asunnon myyjä

"Kiitos Glennille ystävällisestä palvelusta ja hyvin hoidetusta asunnon välittämisestä! Mielellään suosittelemme palvelua eteenpäin ystäville ja tuttaville."

Asunnon myyjä

"Glennin kanssa helppo toimia ja luottavaisin mielin annan asuntoni hänelle myyntiin."

Asunnon myyjä

"Kaikki meni hyvin, välittäjä oli todella miellyttävä ja asiansa osaava."

Asunnon myyjä

"Alkuvalmistelut, asunnon kuvaus sekä kaupan viimeistely hoidettiin loistavasti."

Asunnon myyjä

"Kaikki sujui erinomaisesti! Glenn on ammattitaitoinen, rento, mukava, helposti lähestyttävä välittäjä, joka piti meidät hyvin ajan tasalla. Yhteydenpito oli sujuvaa ja helppoa. Täysi kymppi!"

Asunnon myyjä

"Asiantuntevaa ja ammattitaitoista palvelua. Meidät pidettiin ajan tasalla kaikesta. Halusimme että asunnon myynnissä kaikki olisi mahdollisimman helppoa meille ja sitä se olikin."

Asunnon myyjä

"Asiantunteva välittäjä, myönteinen ote ostajaehdokkaaseen ja esiteltävään asuntoon, tehokas tarjousprosessi joka saatiin toivotulla tavalla maaliin."

Asunnon ostaja

"Valitsimme Glennin jo toistamiseen, koska hän on erinomainen työssään. Ja mukavakin vielä."

Asunnon myyjä

"Glenn on huippu välittäjä, iso suositus."

Asunnon myyjä

"Mukava välittäjä, jonka kanssa asia hoitui sujuvasti. Hän on alan ammattilainen, malliesimerkki muillekin!"

Asunnon myyjä

"Kaikki oli niin kuin puhuttiin, aito välittämisen tunne"

Asunnon myyjä

"Olin todella tyytyväinen koko arviointikäyntiin. Erittäin hyvää palvelua kaikinpuolin!"

Asunnon myyjä

"Koko myyntiprosessi alusta maaliin asti meni hienosti ja ammattitaitoisesti muutamassa viikossa. Tuskin muuta voisi edes toivoa."

Asunnon myyjä

"Mukava, rento ja asiantunteva palvelu."

Asunnon myyjä

"Erinomaista palvelua. Glenn oli paras kiinteistönvälittäjä, kenen kanssa olen asioinut."

Asunnon ostaja