Seuraa

Lilian Wardi

Kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV
Puh. +358503112261

Kaipaatko energistä ja ammattitaitoista kiinteistönvälittäjää? Olen unelma-ammatissani, koska erilaisiin koteihin ja persooniin tutustuminen tuovat minulle virtaa. Olen hionut asiakaspalvelu- ja myyntitaitojani hotelli-, ravintola- sekä baarialalla lähes vuosikymmenen ajan ja tämä tekee minusta helposti lähestyttävän välittäjän. Olen erittäin tarkka työssäni ja minulle tyytyväinen asiakas on ensisijaisen tärkeää. Olen somemaailmassa aktiivisesti läsnä ja osaan hyödyntää sitä myös markkinoinnissa.

Olet sitten myymässä tai ostamassa, tarjoan ammattitaitoani koko pääkaupunkiseudulla. Teen työtäni intohimolla ja minulle asiakas on aina numero uno! Kun siis kaipaat tunnollista ja yksilöllistä palvelua asuntoasioissa, ota yhteyttä ja käydään yhdessä läpi tilanteesi ja toiveesi. Tehdään yhdessä unelmistasi totta!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Lilian oli asiantunteva ja lämminhenkinen. Yhteydenpito Lilianin kanssa oli vaivatonta ja hänestä välittyi aito kiinnostus asuntoni myyntiä kohtaan. Kiitos Lilian!"

Myyjä

"Lilian Wardin kanssa teimme 12.4. asuntoni myyntisopimuksen. Hän on erinomainen tekijä näissä asuntojen myynneissä."

Myyjä

"Teitte kaiken suvereenin hyvin! Välittäjä Lilian Wardin ote oli koko prosessin ajan oikealla tavalla fokusoituna itse kauppaan, mutta samalla hän piti huolta meistä myyjistä. Missään vaiheessa ei iskenyt huolestuneisuus kaupan edistymisestä. Esittelijä soveltuu äärimmäisen hyvin asiakaspalvelutehtäviin miellyttävän ja asiallisen persoonallisuutensa takia."

Myyjä

"Välittäjä oli mahtava, työskentelisin mielelläni hänen kanssaan uudestaan. Kaikki kommunikaatio meni tosi hyvin ja hän piti hyvin ajan tasalla. Oli kiva saada pieni lahja asuntokauppojen jälkeen, nosti kuvaa Kiinteistömaailmasta."

Ostaja

"Kaikki sujui hienosti ja yhteisymmärryksessä tehtiin kauppatavan muutos ja päästiin toivottuun tulokseen."

Myyjä

"Välittäjä oli oikein miellyttävä. Hänen kanssa oli miellyttävä asioida ja saatiin kaupat tehtyä sovitussa aikataulussa. Suuret kiitokset."

Ostaja

"Kokonaisuus toimi loistavasti, palvelu oli juuri niin hyvä kuin osasin toivoa."

Myyjä

"Lilian oli juuri sellainen välittäjä, jonka myyjänä haluaisin valita. Hän piti molempia osapuolia ajantasalla, oli aina saatavilla ja tiesi kohteesta kaiken olennaisen. Hän otti myös perheemme tilanteen huomioon erinomaisesti. Tulen suosittelemaan Liliania tuttavilleni, sillä kokemusta löytyy myös aivan erilaisista välittäjistä. Kiitos!"

Ostaja

"Lilian toimi ammattitaitoisesti ja iloisesti palvellen koko ajan ja tuki meitä prosessissa alusta asti. Ensiasunnon ostajalle tämä apu oli korvaamaton, minkä takia tarjousta ei pitänyt pitkään miettiä ja nyt olemme onnellisia asunnon omistajia. Kiitos paljon Lilian kaikesta, suosittelemme sinua varmasti jatkossa tutuillemme!"

Ostaja

"Lilian hoiti työnsä erittäin ammattitaitoisesti. Piti minut jatkuvasti ajantasalla tilanteista sekä vastasi kaikkiin kysymyksiini. Jos hän ei heti osannut kertoa vastausta, hän lupasi selvittää asiaa ja palasi minulle asiaan liittyen nopeasti. Suosittelisin häntä lämpimästi välittäjäksi myös muille! :) Olin valehtelematta niin tyytyväinen Lilianin työhön, että minulla ei ole mitään moitittavaa."

Myyjä

"Välittäjä (Lilian Wardi) oli erittäin pätevä. Hoiti työt nopeasti ja tehokkaasti ja oli valmistautunut kaikkeen jo ensi tapaamisella sekä koko prosessin aikana. Mielestäni välittäjä nopeasta työskentelystä huolimatta onnistui saamaan asunnosta korkeamman hinnan, kuin mitä olin odottanut. Asunnon myynti oli oikein vaivaton ja miellyttävä tapahtuma."

Myyjä

"Yhteydenpito oli helppoa ja myös me ostajat huomioitiin erittäin hyvin vaikkei virallisesti oltukkaan välittäjän asiakkaita vaan myyjä oli. Meidät pidettiin todella hyvin ajantasalla. Ystävällistä ja mutkatonta palvelua!"

Ostaja

"Ei heikkoja kohtia. Lilian Wardi oli huikea!"

Myyjä

"Ystävällinen ja aina tavoitettavissa oleva välittäjä oli loistava! Olimme ajantasalla kaupan etenemisestä ja hän hoiti työnsä todella ammattimaisesti. Suurkiitokset hänelle!"

Ostaja

"Asuntokauppa sujui kaikin puolin jouhevasti ja hyvällä energialla."

Myyjä

"Palvelu oli kaiken kaikkiaan ensiluokkaista ja ripeää. Tarjouskauppa-vaihtoehto käytiin hyvin läpi ja toi toivotun tuloksen."

Myyjä