Seuraa

Marika Holländer

Kiinteistönvälittäjä
LKV, KiLAT
Puh. +358505378991

Sinnikästä ja tyylikästä asunnon myyntiä välittäen! Hoidan niin kiinteistöjen kuin asuntojenkin myynnin ammattimaisesti ja turvallisesti, oli myyjänä sitten yksityiset henkilöt, yritykset tai kuolinpesät. Ehkä näit minut myös MTV3 ohjelmassa Samalla rahalla, jossa toimin kiinteistönvälittäjän roolissa.

Soita tai laita viestiä ja tulen tekemään kodistanne hinta-arvion ja kattavan myyntisuunnitelman jolla oikeasti asuntosi menee kaupaksi ja saat markkinan parhaimman myyntihinnan.

I'm happy to help you in English as well, whenever you want to sell your current home or want to find a new one.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Omakotitalot, tontit, kerros- ja rivitalot, yritykset ja kuolinpesät

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Marika oli mielestäni PARAS välittäjä mitä ikinä olen tavannut! Hienoa, ystävällistä ja asiantunteva palvelua, kaikki asiat sujui aivan erinomaisesti enkä olisi voinut sen enempää toivoa!!! Upea ihminen ja upeata työtä!!! Kaunis ISO KIITOS Marikalle ja hyvää kevään odotusta! :) Terv. Milla"

Milla- ostaja

"Välitön, kiva tunnelma, ei tuputtamista vaan luontevaa ajatusten vaihtoa. Saimme hyviä neuvoja jatkoon ja myös hyviä vinkkejä mitä kodissamme kannattaa muuttaa ennen myynnin aloittamista."

Myyjä

"Välittäjä oli kuunteleva, avoin ja aito. Osasi valita oikeat sanat, oikeassa paikassa. Kun ei heti saanut kiinni, laitteli viestiä, eli välittää. Iso kiitos hänelle."

Myyjä

"Täydellinen asioiden hoito!"

Myyjä

"Marika oli aktiivinen ja miellyttävä yhteistyökumppani niin nykyisen asunnon myynnissä kuin uuden asunnon ostamisessa."

Hannu/myyjä ja ostaja

"“Lämmin suositus ehkä maailman, tai ainakin Suomen parhaasta kiinteistövälittäjästä! Itsekin myynnin parissa työskentelevänä olin välillä aidosti ihan hämmästynyt Marikan tavasta hoitaa meidän kiinteistökauppa maaliin. Emme ole ensimmäistä kertaa myymässä kotia emmekä voineet välttyä myöskään vertailulta aiempiin kokemuksiin, jotka nekin ovat olleet oikein hyviä. Silti, Marikan aito, läsnäoleva, kuunteleva mutta myös kantaa-ottava tapa oli poikkeuksellinen. Hän stailasi meidän kodin aivan ihastuttavaksi (en tiennyt, että meillä voi näyttää niin ihanalta ja kun tarjouksia alkoi yllätykseksemme tulla, hän oli kylmähermoinen, piti koko ajan tasalla, teki pitkiä päiviä, vielä silloinkin kun me jo väsyimme, hän kannusti jatkamaan. Marikan ammattitaitoisissa käsissä oli varma olla ja loppusuoralla olin jo niin vaikuttunut, että kyselin häntä jo meillekin myyntihommiin mutta en onnistunut, koska hän on nyt unelmatyössään ja se todella näkyy. En voi muuta kun lämpimästi suositella. Jos tarvitset kotiisi oikeasti hyvää välittäjää, kannattaa olla yhteydessä.“"

Sari ja Vesa- myyjät

"Hyvää palvelua ja välittäjä oli tosi mukava ja ammattitaitoinen!"

Ari- myyjä

Esittelyvideo