Seuraa

Janne Huhtanen

Myyntineuvottelija, myynti ja vuokraus
Puh. +358449794498

Kodin vaihto alkaa siitä, että valitsee kumppanikseen itselleen parhaiten sopivan välittäjän, onhan asuntokauppa yksi elämän tärkeimmistä päätöksistä ja suurimmista sijoituksista.

Asiakkaani kuvailevat minua helposti lähestyttäväksi ja hyväksi kuuntelijaksi. Kuuntelemalla opin, millaista kotia asiakkaani kussakin elämäntilanteessa etsivät ja luonnollisesti voin silloin olla parhaaksi mahdolliseksi avuksi.

Asuntokauppaa tehdessä on tärkeää tietää, että kauppa hoidetaan ammattitaitoisesti. Sen lisäksi, että pyrin aktiivisesti ja nopeasti auttamaan asiakkaitani, kouluttaudun säännöllisesti. Välittäjänä arvostan ammattitaitoista myyntivalmennusta sekä kollegoiden antamaa lakineuvontaa sitä tarvitessani. Toimimme Kiinteistömaailmassa tiiminä ja haluamme yhdessä tuottaa asiakkaillemme parhaan hyödyn.

Perheet, ensiasunnon ostajat sekä sijoittajat asioivat kanssani mielellään. Ota yhteyttä ja kerro, miten voin auttaa. Tehdään asuntohaaveesta totta!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Asiakaspalvelu oli loistavaa ensiasunnon ostajalle. Välittäjä otti huomioon ostajan tarpeet, selvensi tarvittaessa asioita ja kyseli aktiivisesti ymmärtääkö ostaja sovitut asiat ja sopimusten kohdat."

Ensiasunnon ostaja

"Kerrankin välittäjä, joka ei vaikuta autokauppiaalta. Hyvä meininki!"

Asunnon myyjä

"Välittäjä oli yhteydessä koko prosessin ajan, vaikka asunnon osto venyi jonkin verran oman asunnon myynnin takia. Vastasi erittäin hyvin viesteihin ja puheluihin. Otti heti selvää asioista mitä halusimme tietää. Välittäjä oli ystävällinen ja kohtelias. Vaikka välittäjä oli nuori niin hän osasi työnsä erittäin hyvin. Loppujen lopuksi saimme asunnon minkä halusimme."

Asunnon ostaja

"Suositeltu tarjouskauppa oli hyvä ratkaisu."

Asunnon myyjä

"Kaikki hoitui nopeasti ja minua pidettiin hyvin ajantasalla tapahtumista."

Asunnon myyjä

"Luotettavaa kaupankäyntiä. Kiitos."

Asunnon ostaja