Seuraa

Niko Leinonen

Myyntineuvottelija
Puh. +358408315032

Olet sitten myymässä tai ostamassa kotia, niin autan siinä mielelläni. Työssäni toimin aktiivisesti ja avoimesti kaikkia osapuolia kohtaan, mikä onkin onnistuneen asuntokaupan edellytys.

Aiempi työkokemukseni on tuonut hyvät kontaktit paikallisiin remontoijiin, joita pystyn hyödyntämään asiakkaitteni eduksi.

Kun tarvitset avuksesi ahkeran ja rehellisen välittäjän ole minuun yhteydessä!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Hiukkavaaran suuralue, jossa itsekin asun. Laajat kontaktit asuntosijoittajiin, joten varsinkin uudehkoihin yksiöihin ja kaksioihin paljon tiedossa olevia ostavia asiakkaita.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Asiantunteja ja rauhallisuutta huokuva kaveri, joka teki työnsä mallikkaasti! Hän piti meidät hyvin ajan tasalla asuntomme tarjouskaupan aikana sekä tarjouksen hyväksymisen jälkeenkin kauppakirjojen allekirjoittamiseen asti. Voimme lämpimästi suositella Nikoa välittäjänä!"

Asunnon myyjä

"Välittäjä oli asiantunteva ja kiinnostunut tilanteestamme. Kohtaamisessa ei ollut lainkaan kiireen tuntua ja sujui rennosti ja luontevasti. Voin suositella lämpimästi."

Asunnon myyjä

"Ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Homma hoitui vaivattomasti ja ripeästi, kiitos!"

Asunnon ostaja

"Niko huomioi toiveemme ja tarpeemme loistavasti ja sopivan asunnon löytymiseen ei mennyt aikaakaan. Yksityisnäytön järjestäminen ennen yleistä näyttöä oli mahtavaa, näin saimme hyvän lähtökohdan tarjouksen tekemiselle. Uskonkin, että tämän ansiosta saimme juuri tämän asunnon. Välittäjä vastasi kaikkiin kysymyksiin ilman ammattislangi ja mm. kosteusmittauksentuloksen hän kertoi juuri kuin asia on. Myöskin kauppojen jälkeen olen voinut vielä kysellä tietoja, joihin vastaus on tullut tunnin sisällä viestistä. Iso suositus!"

Asunnon ostaja

"Kaikki toimi ajallaan. Sähköposteihin ja tekstiviesteihin vastattiin nopeasti. Saimme kaikkiin kysymyksiin vastaukset. Niko on todella ystävällinen, kuunteleva ja asiansa osaava henkilö."

Asunnon ostaja

"Älyttömän hyvää ja tehokasta palvelua. Kiitos Niko Leinoselle!"

Asunnon myyjä

"Kaikki asiat sujuivat erinomaisesti. Mielestäni välittäjän Niko Leinonen työskentely oli moitteetonta. En keksi parannettavaa."

Asunnon myyjä

"Kaikkinensa tuntui hyvälle. Alkuperäinen myyntistrategia ja -taktiikka huomioi hyvin talon erityispiirteet. Myyntiprosessi eteni käsikirjoituksen mukaan ihmeen tarkasti (tuuriako?). Kauppahinnassa ylitettiin odotukset. Koko prosessin ajan tuntui sille, että Niko ja Juho on myymässä juuri meidän taloa ja toimivat meidän eduksi ja edustajana."

Asunnon myyjä

"Niko oli ystävällinen, kuunteleva ja todella ammattinsa osaava nuori mies. Oli ilo tehdä yhteistyötä."

Asunnon ostaja