Seuraa

Leeni Alatalo

kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV, KiLAT
Puh. +358405801305

Kodin ostaminen tai myyminen on yksi elämän suurimpia päätöksiä. Myyntityöni perustuu vahvaan, ihmisläheiseen ja aitoon kohtaamiseen - yhdessä löydämme ratkaisut asuntoasioihisi! Luotettava, aktiivinen ja asiakaslähtöinen työ sekä hyvät neuvottelu- että vuorovaikutustaidot ovat erityisiä vahvuuksiani. Lisäksi Pohjois-Oulussa ikäni asuneena minulla on vahva paikallistuntemus erityisesti alueilla Haukipudas, Herukka ja Pateniemi.

Aikaisempi kokemukseni rautakaupan projektityöskentelystä; suunnittelusta toteutukseen on opettanut minut työskentelemään asiakasta kunnioittaen ripeällä ja tehokkaalla tavalla. Autan sinua raudan lujalla otteella, ensimmäisestä yhteydenotostasi aina avainten luovutukseen saakka. Ota yhteyttä, kun tarvitset ahkeran ja aikaansaavan välittäjän auttamaan asuntosi ostamisessa tai myymisessä!

#leenimyykäsee #leenietsiikotisi #välittäjälläonväliä

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli) Englanti (hyvä)

Erityisosaaminen

Olen saanut positiivista palautetta tehokkuudesta, nopeasta kyvystä omaksua uusia asioita unohtamatta hyvää huumoria ja asennetta. Pidän työstäni, se näkyy ja kuuluu!

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kaikki sujui mielestämme moitteetta ja ensiasunnon ostajina kaikki asiaan liittyvät asiat eivät olleet meille tuttuja. Näissä asioissa välittäjä auttoi ja oli hyvin tavoitettavissa."

ostaja

"Asiakkaan kuuntelu ja aktiivisuus erittäin hyvää."

Ostaja

"Välittäjämme oli hyvin tavotettavissa, teki kovasti töitä ostotoimeksiantomme eteen, oli perusteellinen ja joustava. Etsi vastaukset mitä kaipasimme ja juuri oikean kodin meille. Täysi kymppi. Olen antanut hänen yhteystietonsa jo parille ystävällemme, jotka etsivät kotia."

Ostaja

"Välittäjä Leeni Alatalo on hyvin asiakasläheinen ja ystävällinen. Hänen seurassaan tuli olo, ettei ole mikään kiire, vaikka ennen kaupantekoa tulikin vähän mutkia matkaan kylpyhuoneremontin muodossa."

Ostaja

"Myyjälle informointi oli todella hyvää aina käyntien ja yhteydenottojen jälkeen. Monessa asuntokaupassa mukana olleena en näin laadukasta informointia ole kokenut koskaan ja siitä pidin. Se itselleni ainakin kaikista tärkein asia välittäjän työssä."

Myyjä

"Pääsimme katsomaan uutta kohdetta nopealla aikataululla. Kauppaan liittyi ostoketju, jonka välittäjä hoiti erinomaisesti. Hän ehdotti aikataulua ja sai sen pitämään uskomattomalla tarkkuudella. Lisäksi hintoja koskevat neuvottelut pitivät erinomaisesti yhtä hänen arvionsa mukaan"

Myyjä

"Välittäjä vastasi kaikkiin kysymyksiimme, kertoi kauppaan liittyvistä asioista yksityiskohtaisesti ja ymmärrettävästi. Koin, että saimme riittävästi tietoa, että pystyimme tekemään päätöksiä hyvillä mielin. Välittäjä ilmoitti kaikista kauppaan liittyvistä käänteistä nopeasti.En keksi parannettavaa, koska kaikki meni niin sujuvasti ja hienosti."

Ostaja

"Kaikki meni alusta asti erittäin hyvin. Ensimmäisestä yhteydenotosta ei menny montaa päivää, kun asunto oli myynnissä. Tämä oli meille ensimmäinen asunnon myynti ja kaikki oli uutta, mutta tunne oli kokoajan luotettava ja varma välittäjän Leenin kanssa. Näytöt järjestyivät ja tarjouksia alkoi heti tulemaan. Olimme kokojan tilanteen tasalla. Pääsimme lopulta huikeaan loppuhintaan, mutta ilman Leeniä tätä ei olisi saavutettu. Iso ja lämmin kiitos mahtavasta palvelusta!"

Myyjä