Helena Kittilä

ylempi kiinteistönvälittäjä
LKV, YKV
Puh. +358503106783

Olen aktiivinen ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä YKV. Suoritin ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon v. 2016 ja näin LKV vaihtui YKV:ksi. Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä Oulun seudulla yli 17 vuotta ja työn myötä koko Oulu ympäristökuntineen on tullut tutuksi, joten soita tai laita sähköpostia ja pyydä minut Kotikäynnille. Nykyisen asuntosi myynnin lisäksi autan uuden etsimisessä - saat samalla käyttöösi koko kattavan Kiinteistömaailman verkoston ja osaamisen.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), englanti

Erityisosaaminen

kerrostaloasunnot, rivitaloasunnot, omakotitalot, kuolinpesän asunnot, loma-asunnot

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Yhteistyö Helena Kittilän kanssa oli ”helppoa” hän hallitsi rautaisen osaamisen sekä taidon kohdata ihmisen ystävällisesti. Jos vielä ikinä tarvitsen asunnon vaihdossa asiantuntijaa niin ottaisin Helena Kittilän uudelleen."

Asunnon myyjä

"Myyjänä minulle tuli tunne, että asuntoni myynti on ammattitaitoisissa käsissä."

Asunnon myyjä

"Suuret kiitokset Helena Kittilälle. Sekä uuden osto ja oman myynti meni loistavasti vaikka tarjousta jouduttiinkin odottamaan pari kuukautta, mutta tämänhän jo osasit arvioida kun myymään lähdettiin. Olemme jo useamman asuntokaupan tehneet ja kyllä täytyy sanoa että nyt oli välittäjä parhaimmasta päästä."

Asunnon myyjä