Seuraa

Satu Haavisto

Kiinteistönvälittäjä, sisustussuunnittelija
LKV, KiLAT
Puh. +358505971528

LÄMMIN, ILOINEN JA MUTKATON KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ

Sinä olet minulle tärkeä!

Olen aina ollut aidosti kiinnostunut ihmisistä, heidän ajatuksistaan ja tarpeistaan. Minusta saat lämpimän, Sinusta välittävän asiantuntijan mukaan kodinvaihtoprosessiisi. Olen avoin ja helposti lähestyttävä, joten yhteistyö kanssani sujuu varmasti mutkattomasti. Lisäksi olen täsmällinen ja tehokas organisaattori.

Sisustussuunnittelijana näen helposti asunnon tarjoaman potentiaalin. Minulta saatkin stailausapua kodin valmistelemiseen myyntiä varten.

Pyrin palvelemaan asiakastani aina parhaalla mahdollisella tavalla. Valitsemalla minut välittäjäksesi saat palvelukseesi sinnikkään, hersyvällä naurulla ja vahvalla työmoraalilla varustetun ahertajan, joka on valittu sadan Kiinteistömaailman huippumyyjän joukkoon v. 2021 ja 2022.

Suunnitellaan yhdessä Sinulle mahdollisimman mutkaton kodinvaihtoprosessi! Sinä olet minulle ja meille kiinteistömaailmalaisille tärkeä!

Satu Haavisto satu.haavisto@kiinteistomaailma.fi p. 050-5971 528

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, englanti, ruotsi

Erityisosaaminen

Asunto-osakkeet, Kiinteistöt, Tarjouskauppa, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Uniikit kohteet

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Oli lämmin vastaanotto esittelyssä ja mahtavaa asiakkaan ja välittäjän välistä viestintää!""

ASUNNON KATSOJA/TARJOUKSEN TEKIJÄ

"Kaikki sujui loistavasti ja minua pidettiin ajan tasalla koko prosessin ajan. Myynti sujui aikataulussa ja asunto meni tavoitehintaan. Suosittelen lämpimästi hyvin asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista välittäjää. Kiitos hyvästä yhteistyöstä!"

ASUNNON MYYJÄ

"Satu oli ystävällinen, rauhallinen ja kiinnostunut tarpeistamme sekä hoiti hyvin suunnittelua eteenpäin ja informoi meitä jatkostepeistä."

ASUNNON MYYJÄ

"Satu Haavisto on todella miellyttävä persoona ja piti minut ajan tasalla, mitä tapahtuu milloinkin. Kaikki meni todella hyvin."

ASUNNON OSTAJA

Esittelyvideo