Seuraa

Pamela Hannula

kiinteistönvälittäjä
LKV
Puh. +358505503990

Pamela Hannula on toiminut välittäjänä Raaseporissa jo ennen Kiinteistömaailman asuntomyymälän perustamista, joten alue ja ihmiset ovat hänelle tuttuja. Hän on tunnollinen, valoisa ja aikaansaava yrittäjähenkinen nainen. Ennen kiinteistönvälittäjän ammattia Pamela oli yrittäjänä kotipalvelualan siivousyrityksessä, joka työllisti parikymmentä ihmistä sekä apteekissa lääketeknikkona.

Erittäin ahkera ja tunnollinen Pamela tekee mielellään töitä motivoituneessa tiimissä ja hänen toimintaansa kuvaa vahva asenne saada asiat tehtyä. Hän osaa pitää asiakkaasta huolta ja neuvoa, miten kannattaa toimia asunnon myynnissä. Pamela pitää yllä hyvää työvirettä myös kiireessä, ja tärkeää vastapainoa siihen tuovat päivittäinen rentoutuminen tallilla hoitaen omaa hevosta tyttären kanssa sekä lenkkeily koiran kanssa metsässä.

”Olen vastuunkantaja, joka ei pelkää haasteellisia tehtäviä. Kiinteistövälittäjän työssä vastuuta ja haastetta riittää ja siksi se on minulle unelma-ammatti. Rakastan myös asiakaspalvelua ja pidän yllä vahvoja asiakassuhteita. Asiakkaiden luottamus on minulle sydämen asia.”

Pamela betjänar dig gärna på svenska.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Ruotsi(äidinkieli), suomi, englanti

Erityisosaaminen

Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, omakotitalot, kuolinpesät, kerros- ja rivitalot