Seuraa

Jorma Lehtikangas

kiinteistönvälittäjä
LKV, KiAT
Puh. +358504305633

Jorman kunnioitus asiakkaita kohtaan on hänelle itsestään selvää ja jokainen toimeksianto on yhtä tärkeä ja suuri luottamustehtävä. Jorma on saanut uransa varrella runsaasti positiivisista asiakaspalautetta ja hänet on myös palkittu parhaasta asiakastyytyväisyydestä. Asiakkailtaan hän saa kiitosta ammattitaitoisesta työskentelystään, luotettavuudestaan ja ihanan rauhallisesta olemuksestaan. Hän on helposti lähestyttävä ja ajattelee aina asiakkaidensa parasta. Asioista neuvotellaan ja kaikkeen löytyy ratkaisu. Jormalla on vankka osaaminen rakentamisesta ja kiinteistökaupoista laidasta laitaan. Hän on ennen kiinteistönvälittäjän uraansa toiminut rakennusalalla useissa eri tehtävissä, kuten rakennus- ja sähköpiirtäjänä sekä sisustus- ja rakennustarvikeliikkeen yrittäjänä.

Jorma toimii Kirkkonummelta Hankoon asti ja tuntee pitkäaikaisen asuinpaikkansa Tammisaaren myötä Raaseporin asuntomarkkinat kuin omat taskunsa. Jormalta saat palvelua myös sujuvalla ruotsinkielellä.

Vapaa-ajallaan Jorma mielellään veneilee ja moottoripyöräilee.

Jorman motto: Ei pikavoittoja, vaan läpi elämän kestäviä asiakassuhteita!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

ruotsi, suomi, englanti

Erityisosaaminen

Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Todella miellyttävä ja ammattitaitoinen välittäjä"

Asunnon myyjä

"Kaikki meni hyvin. Yhteydet pitivät ja keskustelu oli miellyttävää. Kiitos siitä."

Asunnon myyjä

"Mielestäni välittäjä oli asiantunteva, ystävällinen ja avulias. Vastasi viesteihin ja soittoihin nopeasti. Ei ole negatiivista palautetta"

Asunnon myyjä