Tiina Toivoranta

kiinteistönvälittäjä
LKV
Puh. +358505480573

Osaava ja aikaansaava kiinteistönvälittäjä valmiina palvelukseen! Kun olet myymässä tai ostamassa asuntoa, ota rohkeasti yhteyttä ja valitse asuntosi arvoinen välittäjä, sillä vaikka joku niin väittääkin, asunnot eivät myy itse itseään. Kaupallinen koulutus, LKV-pätevyys, pitkä kokemus välitystyöstä, ahkeruus sekä asenne, jolla tehdään kauppoja, tuovat tulosta. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä laajat verkostot ovat lisävahvuuksiani, jotka saavat asiakkaani vuosienkin jälkeen kääntymään uudelleen puoleeni. Minut palkittiin mm. 2019, 2020 ja myös 2021 Kiinteistömaailman Huippumyyjänä, eivätkä nämä palkinnot ole tällä saralla ainoat. Tämä jos mikä kertoo asiakkaiden luottamuksesta ja tyytyväisyydesta! Eteläinen ja läntinen Helsinki ja siellä erityisesti Munkkiniemi ympäristöineen sekä keskustan alue ovat ominta aluettani, mutta tunnen myös Espoon asuntomarkkinat hyvin, olihan se kotikaupunkini lähes 30 vuotta.. Tervetuloa asiakkaakseni, tehdään yhdessä unelmista totta!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), englanti, ruotsi

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kaikki meni niin sujuvasti ja nopeasti kuin voi mennä. Uskon, että pitkään alalla toimineesta ammattilaisesta hyötyvät kaikki. Ammattilainen hoitaa kaikki asiat ja enemmänkin, eikä tee siitä mitään numeroa - kaikki tapahtui kuin itsestään!"

Myyjä

"Tiina Toivoranta on todellinen super stara asunnon myynnissä. Korkea ammattitaito ja pitkä kokemus loistaa hänen olemuksessaan. Hänen hymy ja ammattitaito valloittaa ja kauppa käy .Hän ei anna turhia lupauksia, erittäin asiallinen faktoihin perustava myyntitapa. Asuntoni myyntiaika 5 päivää, hinta-arvio heitti n 5000 eurolla, sekin meni plussan puolelle. Suosittelen häntä lämpimästi. Kun Edustuskuntalo tulee joskus myyntiin, uskon että Tiina saa sen hoitaakseen!"

Asunnon myyjä