Kiinteistömaailma Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Tervetuloa Sydänkotiin, myymälöihimme Töölöön ja Punavuoreen, kantakaupungin asuntokaupan ammattilaisten palveltavaksi!

Asuntokauppa on yksi elämän suurimmista päätöksistä ja sijoituksista. Suuria päätöksiä tehtäessä on tärkeää tietää, että kauppa hoidetaan ammattitaitoisesti. Meiltä Sydänkodista löydät aktiiviset, tehokkaat ja kokeneet välittäjät, jotka tuntevat tarpeesi ja tekevät kodinvaihtohaaveistasi totta. Palvelemme sekä myyjiä että ostajia vankalla kokemuksella ja suurella sydämellä. Välittäjiemme tukena on alueen markkinajohtajan vahvuus, laajat asiakasverkostot ja erinomaiset myyntikanavat. Tämä takaa sen, että Sinä asiakkaanamme saat hyvän kodinvaihtokokemuksen ja omiin tarpeisiisi oikeat ratkaisut.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaista. Töölön ja Punavuoren tiimiemme kanssa teemme parhaamme, että olemme luottamuksesi arvoisia!

Kun suunnittelet kodin vaihtoa tai vasta haaveilet uudesta kodista, soita tai täytä alla oleva Kotikäyntilomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Olet myös tervetullut keskustelemaan kanssamme myymälöihimme Töölöön, osoitteessa Mannerheimintie 19 ja Punavuoreen, osoitteessa Iso Roobertinkatu 15.

Kodikkain terveisin Jouni & Tea, 100% suomalainen perheyritys

Yhteystiedot

Mannerheimintie 19 A, 00250 Helsinki

Puh: 050 363 8355

Avoinna

Toimistomme on avoinna ma-pe klo 10-16. Muina aikoina tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostilla.

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 700 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Kiinteistömaailma Konserni