Kiinteistömaailma Tampere Klingendahl, Kiinteistönvälitys Klingendahl Oy

Kiinteistömaailma Tampere Klingendahl, Kiinteistönvälitys Klingendahl Oy

Kiinteistömaailma Tampere Klingendahl, Kiinteistönvälitys Klingendahl Oy Kiinteistömaailma Konserni

Huippujoukkue tekee huipputulosta

Klingendahlin asuntomyymälässä Pyhäjärvenkadulla Sinua palvelee huippumyyjämme ja Kiinteistömaailman tehokkuudestaan palkittu myyntitiimimme. Ylivertainen laatu, asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, palvelualttius ja aktiivinen myyntityö ovat menestyksemme kulmakivet. Me todellakin haluamme, että Sinä asiakkaanamme saat hyvän kodinvaihtokokemuksen ja parhaan mahdollisen lopputuloksen. Haasta, testaa ja vaadi Sinäkin meiltä. Me teemme mitä lupaamme ja saamme aikaan tuloksia. Kun suunnittelet kodin vaihtoa, poikkea asuntomyymäläämme tai soita!
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Pyhäjärvenkatu 5 A, 33200 Tampere Puh: 050 558 2000
Asuntomyymälämme on avoinna ma-pe klo 9:00 - 17:00 tai sopimuksen mukaan. Tavoitat meidät myös iltaisin ja viikonloppuisin numerosta 050 558 2000
Yrityksen sivut

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 700 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä ja brändin omistaa Danske Bank. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti

Löydä inspiraatiota asumiseen